Horoskopius

Zvjezdani kompas u vašim rukama

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Stiže Nova godina. Pljušte pitanja, pljušte tekstovi o analizi Nove godine. Kao da nam okretanjem lista na kalendaru odjednom kreće nešto novo. Ali dobro. Najvažnije je tražiti odgovore. Nije važno kada.

Očekujemo da nebo i zvijezde na nebu i planete i cijeli svemir radi po principu kalendara kojeg smo mi, tek nedavno, oformili. Prirodni ciklusi i kalendar koji trenutno pratimo nisu u skladu. Prirodna godina Zemlje kreće proljetna ravnodnevnica, kada kreće proljeće ili kad Sunce dođe na nulti stupanj Ovna. Kada se sve u prirodi budi i kreće ponovno rasti. 1 siječnja se uzima kao formalni datum za ulazak u Novu godinu zadnjih dvije tisuće godina (i to je diskutabilna cifra!) I taj datum u našoj kolektivnoj svijesti predstavlja trenutak ulaska u novu godinu pa ćemo ga poštovati.

Po prirodnom ciklusu godišnjih doba, planet Zemlja ulazi u najhladnije godišnje doba (na sjevernoj hemisferi) ulaskom Sunca u znak Jarca .. Taj dan se zove i kratkodnevnice, jer je tada najkraći dan a najduža noć. Od tada se Sunce počinje približavati nama, dan postaje duži, a država se priprema za novi početak – proljeće, pa dva dana poslije kratkodnevnice već se osjeća produljenje dana tj. sunčeve svjetlosti i njegovih iscjeljujućih zraka na planeti, u prirodi, na ljudima. Naše Sunce je naš Bog, jer njegove zrake daju nam život, toplinu, a odnedavno, to potvrdjuje i nauka tj. kvantna fizika, sunčeva svjetlost nosi informacije koje su nam potrebne za život … U ove dane naši preci su pravili obrede kojim bi slavili ponovno pojavljivanje Sunca i života, što je ostalo i do dana današnjeg u vidu slavljenja rođenja sina božjeg … Mnoge religije prate različite kalendare , nismo svi u istoj godini, ali mnogo bi sve bilo jednostavnije pratiti kalendar i zakone koji nam Priroda nudi. Ali, što je tu je …

Odrastao i zreo je onaj ko zna da ulazak u Novu Godinu neće donijeti promjene … jer sve promjene koje treba da se dese su u nama samima, kada osjetimo da je došlo naše vrijeme za promjenu. Nijedan kalendar koji mjeri dane i fenomen zvano vrijeme, koji je formiran kao posljedica nas samih (vrijeme je povezano s našim fizičkim, materijalnim dijelom) neće donijeti promjene same od sebe. Pitaju me što će donijeti Nova godina svakom pojedinačnom znaku. Moram reći – planeta su energije i praćenjem kretanja planeta možemo osjetiti pojačanu energiju nekog znaka i osobina koje on predstavlja. Mi moramo osvijestimo svoje osobne energije, svoje natalne karte i njihove postavke i što od toga je kod nas aktivirano zvjezdanim promjenama na nebu.

Ako nekome mnogo planeta, koje se sada nalaze u znaku Jarca i pojačavaju osobine ovog znaka na globalnom planu, padaju u šestu ili neku drugu natalnu kuću, njemu će ta oblast (oblast koja je pod utjecajem određene kuće) biti aktivirana i pod utjecajem Jarca i osobina koje on predstavlja. Ipak, moramo vidjeti da li mi imamo u natalnoj karti nešto u ovom znaku. Moramo vidjeti kako je postavljen i Saturn, koji vlada znakom Jarca, u našoj natalnoj karti. Dakle mi reagiramo nekom svojom kućom, planetom ili nekim aspektom na ono što je pojačano ili što se aktivira tijekom godine na nebu. Mi individualno reagiramo na globalna dešavanja na nebu tj. na promjene planeta i njihovih položaja. Takodje, mi smo sastavljeni iz svjesnog, podsvjesnog i nesvjesnog dijela (duha, duše i tijela) pa ono što je širokoj javnosti prezentirano kao astrologija označava samo dio našeg svjesnog (to je predstavljeno znakom u kojem smo rođeni). Kao i sva drevna znanja, astrologija traži da je postupno otkrivamo i da se bavimo njenim simbolima i zakonima. Mi ne možemo ništa saznati iz naše pozicije znaka, ukoliko ne znamo postavku i našeg podznaka (za koje je bitno da znamo preciznije vrijeme rođenja). To što se nudi kao znanja o samom našem znaku u kojem smo rođeni, ne može nam daje cjelovitu sliku nas samih. Mi treba sami, ako smo odabrali astrologiju i njene zakone kao put ili alatku koja nam pomaže, da sebe osluškujemo, da pratimo koji aspekt ili promjena pozicije neke planete na nebu utječe na nas i na koji način. Svakome je dano da može doći do dubljih uvida i znanja, ukoliko teži otkrivanju tj. samospoznaji. Jer astrološkom analizom naredne godine jedino možemo spoznati sebe i način na koji mi način reagiramo na planetarne promjene. Moramo shvatiti i osvijestimo da je Priroda ta kojoj treba da se prilagodimo, da je pratimo i da na temelju njezinih promjena uviđamo i spoznajemo sebe. Priroda je ta koja diktira što će biti, a mi treba da se njoj prilagodimo. Nebo nad nama treba da nam služi kao zvjezdani kompas a da bi znali kako ga koristimo treba nam uvid u našu natalnu kartu jer je to karta – priručnik.

Svaka godina može nam bude dobra, ukoliko pratimo unutarnje spoznaje koje su u skladu s trenutnim događanjima. Nemojte očekivati ​​da će vam se dogoditi da preko noći ili od 1. siječnja dogoditi promjena. Neće se ništa dogoditi ukoliko pročitali, barem nekoliko rečenica iz priručnika – ukoliko ne otkrijete neke svoje energije i ukoliko ih ne ovladate. Jer onda će Priroda biti ta koja će vas jedne godine sigurno natjerati da ih otkrijete, ali na nemio način.

Evo savjeta – zacrtajte sebi da od početka godine spoznate nešto o sebi, o odnosu s drugima kroz neku aktivnost koju ste možda davno zatrpali brigom, strahom, sivilom svakodnevnice …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK