ZVIJEZDE KAŽU: Žene u ovim horokopskim znakovima su SAVRŠENE SUPRUGE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pripadnice ovog znaka vrlo ozbiljno doživljavaju sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Muškarcima su takve žene najprivlačnije, pa nerijetko tragaju za njima.

Savršenim suprugama smatraju se žene u znaku Bika i Raka!

Pripadnice ovog znaka vrlo ozbiljno doživljavaju sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Muškarcima su takve žene najprivlačnije, pa nerijetko tragaju za njima.

Žena Bik želi redoviti seks
Žena u znaku Bika jednostavno obožava seks i sve u vezi s njim. Iskrena ljubav prema ovom čarobnom užitku zaista je čini posebnom, a poznato je da je žena koja obožava seks već osvojila srce muškarca.

Također, ona je savršena majka. Vrlo vezana za obitelj i ako ste u braku sa Bikom, budite sigurni da će ona biti vaš najveći oslonac. Stup obitelji.

Problem koji može napraviti žena Bik svom mužu je ako se on po njezinim mjerilima ne ponaša racionalno. Ona teži financijskoj sigurnosti i važno joj je da se njezini savjeti slušaju. Voli zajedničke projekte i timski rad. Vrlo je duhovita i društvena, voli smijeh i druženje.

Žena Rak je puna ljubavi
Pripadnica ovog znaka pravo je oličenje ženstvenosti – puna ljubavi, nježnosti i odanosti. Ona želi toplu obitelj, međusobno poštovanje i puno iskaza ljubavi svog supruga. Ako to dobiva, ona je najbolja i najvjernija žena na svijetu. Ali, ako njezin partner ne brine o financijskoj sigurnosti obitelji ili je emotivno zanemaruje, prestaje ga poštovati i postaje osvetoljubiva.

Žena u znaku Raka veoma je romantična i pažljiva. Sitnice je čine sretnom, a nemojte se začuditi ako vam u ruke padne neki poklončić “kao grom iz vedra neba” – ona najviše voli vam izmami osmijeh na lice.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.