ZNAMO ZA KIM čeznu: Horoskop otkriva kakav je SAVRŠEN PARTNER za vas!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zvijezde znaju što vam je potrebno. Znate li i vi?

OVAN

Potreban vam je netko nalik vama – otvoren i natjecateljski nastrojen, ali mora biti i obazriv. Vaš partner mora vas inspirira na to da dobro razmislite prije nego što nešto učiniti i mora biti miran i strpljiv, da bi pretrpio vaš iznenadne napade bijesa. On mora vas ohrabri da poletite, ali da vas najprije natjera provjeriti jesu li vam krila dovoljno snažna.

BIK

Vama treba netko tko je simbol povjerenja. Niste neko ko olako povjeruje ljudima i volite sve raditi polako – nekada i previše polako – pa vam treba osoba koja će vas natjerati da se ubrzati, ali da istovremeno ima integritet i snažne moralne vrijednosti. Vaš partner mora biti pun energije, ali istovremeno miran.

BLIZANCI

Potreban vam je netko snažan, da ne morate neprestano ga vodite za ruku. Znate biti konfuzni, pa vaš partner treba razumjeti sve pomiješane signale i zbunjujuće poruke koje šaljete.

RAK

Vama treba starovremski osoba. Netko tko je romantičan i tko shvaća koliko vam je potrebno da vas netko voli i da se brine za vas. Vaš partner mora uvijek biti tu kad vam je potreban i mora biti pun strpljenja. Uz to što mora vas voli beskrajno, morate pored partnera da se osjećate sigurno.

LAV

Pravi partner za vas je netko tko vam je jednak – na sve moguće načine. Ne želite ta osoba izblijedi svaki put kad vi budete u centru pažnje, već želite biti uz vas, ponosan i sretan. Savršeni partner za Lava je jak, ali i nježan i umije da ga urazumi kad je to potrebno.

DJEVICA

Mislite da vaš partner mora biti vrlo analitičan, ali prava je istina da biste bili najsretniji kad biste bili u vezi sami sa sobom. Zapravo, treba vam netko tko je naklonjen izlascima. Doslovno i figurativno, morate izaći van i upoznajete ljude, osjetiti život.

VAGA

Treba vam netko tko je jaka ličnost, ali da vas ne opterećuje. Volite dominantne pojave i osobe koje su u stanju vam pomognu ili teške odluke donesu u vaše ime. Istovremeno, to mora biti netko pored koga se osjećate udobno.

ŠKORPION

Trebate lojalna, odana i snažna osoba koja će vam uvijek reći istinu. Nije lako biti u vezi s vama jer, kad ste zabrinuti, znate biti teški kao crna zemlja. Uz to, vaš partner mora imati jak seksualni apetit, kako bi bio u balansu s vašom strašću.

STRIJELAC

Vaš partner mora shvatiti da ste avanturist i da vam je potreban prostor. Ta osoba ne smije vas veže za sebe preko svake mjere, jer Strelčevi bježe od obveza. Morate pronaći nekoga tko će biti zadovoljan time što zna da vam je stalo iako ništa ne obećavate.

JARAC

Bespotreno je reći da vaš partner mora biti jednako posvećen poslu kao i vi. Bili biste sretni i kad iste mogli tajno provjeriti njegove bankovne račune, jer vam je važno da vaš partner bude stabilna ličnost. Treba vam netko tko razumije koliko vam je bitno isplanirati svaki segment budućnosti.

VODENJAK

Idealni partner za Vodenjaka je osoba koja može prilagoditi minimalističkom stilu života. Netko kome materijalno nije najvažnije. Treba vam slobodna duša, fleksibilna i otvorena za sve vaše neobične prijedloge.

RIBE

Vi živite u svijetu fantazija, pa vam je potreban netko s obje noge na zemlji kako bi vas mogao izbalansira i skine s nebesa kad pretjerate u maštarenju. Vaš partner mora biti vaša podrška i da voli sve što vi radite, ali i da vam istovremeno daje prostora da stvarate.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.