Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su toliko SEKSI da boli

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

One su dominantne ne samo u krevetu već i izvan njega. Riječ koja ih opisuje je – požar. Saznajte što je to što ovaj horoskopski znak čini tako izuzetnim.

Najdominantnije i vrlo moćne žene su u horoskopu Lavice. One su i vrlo kreativne, strastvene, velikodušne, one se ne libe da uzmu ono što im pripada, a iza zatvorenih vrata su vrlo emotivne i imaju toplo srce.

Jedna stvar je sigurna – muškarci su jednostavno uvijek očarani njima. Evo zašto su one tako neodoljivo seksi:

One su dominantne

Ovo može imati negativan prizvuk, ali nije tako. Mjesto gdje su one jako dominantne je krevet, a to se muškarcima jako sviđa. Kako im odoljeti? To je kod njih urođeno, one su jednostavno takve, spremne probati sve što je novo.

One su kreativne

Kod njih nema trenutak u kom su nesigurne. U svakoj situaciji one uvijek pronalaze kreativno rješenje. Zato su muškarci tako oduševljeni lavicama. One se uvijek dobro snalaze u svojoj koži.

One su strastvene

One sve rade srcem. Što god da rade one brinu da sve bude kako treba i uvijek se maksimalno potrude za sve. One se ne brinu samo o svojim potrebama, već io potrebama svog voljenog muškarca. One unose strast u svaki aspekt svog života.

One su uvijek spremne za avanture

Ukoliko je vaša voljena dama u horoskopu lavica, nikada vam neće biti dosadno. Čak i kada radite nešto dosadno one pronađu zabavu u svemu. Ono zbog čega je žena lavica tako šarmantna jeste njena hrabrost da se upusti u svaku situaciju koja joj se čini zanimljivom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.