ŽENE “PADAJU” NA NJEGOVE RIJEČI: Ovaj horoskopski znak ruši sve REKORDE U zavođenju

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nema kome nisu zabavne čari slatkog, nevinog flerta. Ipak, nekima ova vještina baš ide od ruke, a astrolozi kažu da pored znakova, na ovu poželjnu sposobnost, dosta utječe i horoskopski znak.

Ovaj horoskopski znak ruši sve rekorde u zavođenju, a riječ je o Raku!

Puni suosjećanja, razumijevanja i ljubavi za vas u svakom trenutku. Imaju beskrajno veliko srce u koje mogu stati svi vaši strahovi, padovi, uspjesi i želje budućnosti. Uz Raka ćete imati i najboljeg prijatelja kome ćete moći povjerite bilo koju tajnu.

Često iz prijateljstva nastaju predivne ljubavi, pa razmislite o tome kada sljedeći put izađete sa svojim “najboljim drugom” na kavu. Uz Raka će vam porasti i samopouzdanje, a seks će poprimiti neku sasvim novu dimenziju.

Kada Rak uđe u prostoriju, to jednostavno svi primijete. Njegov prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plijen, osvaja ga za najviše par sati. Niste ni postali svjesni da vas je muškarac u znaku Raka još na početku večeri izabrao kao budućeg partnera, a već ste se našli u njegovom zagrljaju. U krevetu su perverzni i uživaju voditi ljubav satima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.