ŽENE BEZ KONKURENCIJE: Na dame u OVOM ZNAKU pada baš SVAKI MUŠKARAC

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Od njih zavodnica većih nema, drže muški srca u šaci.

Ona je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. Ona zavodi, žari i pali. A evo kako i o kome je riječ.

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zamijeniti distancirana i arogantnom. Žena Blizanac od potencijalnog partnera zahtjeva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresirana, jer ne dozvoljava igru ​​s njenim tijelom nekome tko nije sposoban je izazove intelektualno.

Radoznala je, komunikativna, duhovita, jednostavno briljantna. Nema tog otvaranja izložbe, kazališne premijere, značajnog skupa, koji bi žena Blizanac mogla propusti. Osim ako joj to ne nalaže njezina profesija koja je često ima veze sa sredstvima za masovnu komunikaciju.

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg učinka na proračun i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance. Ona konstantno prilagođava svih vlastitim potrebama i to pokušava i sa partnerom. Promjena je vrlo važna za njezin život i njezin psihički razvoj. S njom su uvijek usponi i padovi, ali i egzibicionizam zastupljeni ne samo u svakodnevnici, već iu krevetu.

Spremna je upotrijebiti sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno. Jako je komunikativna, prepredena i u stanju svojim šarmom opije svakog ko s njom stupi u razgovor. Ona je šetajući ljubavni napitak. Ko ludi za njom, namučiće se.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.