Horoskopius

ŽELJA JE MOLITVA-JEDAN JE UM ZAJEDNIČKI SVIM LJUDIMA

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ŽELJA JESTE MOLITVA U svakome od nas postoji izražena želja za dobrim zdravljem, srećom, sigumošću, duševnim mirom, potvrđivanjem vlastite osobnosti ali mnogima ne polazi za rukom ostvariti opipljive rezultate. Nedavno mi se povjerio jedan fakultetski profesor: “Kada bih uspio promijeniti svoje mentalne obrasce i svoj emocionalni život usmjerim novim stazama, zacijelo bih se oslobodio čira na želucu. Medutim, ne posjedujem znanja da to učinim, ne raspolažem odgovarajućom tehnikom. Duh mi luta od jednog problema do drugog i osjećam se poraženim, osujećenim i nesretnim “. Profesor je sebi sigurno želio savršeno zdravlje, bilo mu je potrebno i znanje o načinu djelovanja ljudskog uma, uz pomoć kojeg će želju i ostvariti. Posegavši ​​za metodama iscjeljenja opisanim u ovoj knjizi, potpuno se oporavio i postao cjelovita ličnost.

JEDAN JE UM ZAJEDNIČKI SVIM LJUDIMA
NA SVIJETU (Emerson)
Čudotvorne sile podsvijesti postojale su i prije nego što smo se svi mi rodili, prije bilo kakve vjere, čak i prije nastanka svijeta. Vječne istine i načela prethode svim religijama. Polazeći upravo Moć podsvijesti 11 od takvog stava pokušat, u poglavljima koja slijede, da vam ukažem na put ovladavanja tajanstvenom, blistavom silom promjene koja će izliječiti sve mentalne i fizičke rane, uništiti strah, ukinuti siromaštvo, neuspjeh, bijedu i osujećenost. Potrebno je samo da se duhovno i emocionalno sjedinite s vlastitim pozitivnim željama, stvaralačka sila vaš podsvijesti odmah će stupiti u akciju. Nemojte oklijevati, počnite odmah, sada, neka se iu vašem životu događaju čuda! Budite uporni, ne odustajte, trudite se sve dok konačno ne svane zora i sve sjene zauvijek nestanu! 12 Joseph Murphy

Josef Murphy – Moć podsvijesti

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM