ZBOG VISOKIH KRITERIJA RADIJE BIRA samoćom: Žene rođene u ovom znaku teže pronalaze pravu ljubav

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pojedini znakovi zodijaka lako nađu svoju srodnu dušu, dok su neki izloženi velikim iskušenjima dok se konačno ne skrase.

Jedan horoskopski znak ima toliko izražajne kriterije koji ih nažalost, često osude na samoću. To je žena Jarac. Njezin stav prema životu je realan. Ona voli stabilnost i cijeni samo one ljude koji imaju određene vrijednosti sukladno njihovim uvjerenjima.

Žena Jarac ne voli gubiti vrijeme u životu na beznačajne ili bezvrijedne situacije. Ona prezire sanjarenja i maštovite razgovore. Žena rođena u znaku Jarca točno može procijeniti tijek pojedinih događaja i dobar je organizator. U poslu, kao iu životu, ona ne želi privući pažnju drugih ljudi na bilo koji način. Ona je diskretna i radi vrijedno kao mrav.

Usamljenost je njeno utočište. Ona odlučuje sama živi i nekako po strani. Ne možemo reći da je vrlo optimistična, a život je vrlo ozbiljno za nju. Žena rođena u znaku Jarca ne očekuje puno radosti i sreće od svog partnera jer ne vjeruje u čuda.

Kada dođe do zadovoljstva, ne prihvaća to kao obvezu već kao pravi poklon.

Žena u znaku Jarca rijetko doživljava veliku i iskrenu ljubav. Kada voli ili još bolje, kad odluči da prizna da voli, to obično biva nakon dugog upoznavanja s muškarcem.

Kad odluči da napravi važan korak, to je obično za cijeli život. Njezin partner mora biti maksimalno strpljiv. Međutim, treba znati da mnogi pripadnici ovog znaka često ostaju sami cijeli život. Čak i kada se žene Jarčevi vjenčaju, a to se često dešava u zrelim godinama, više to rade iz nekog razloga, nego zbog srca i iskrenih osjećanja.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.