Zabija NOŽ U LEĐA: Šest horoskopskih znakova kojima NIKADA NE TREBA VJEROVATI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Horoskop će vam otkriti ono što ste uvijek željele znati – koji su to znakovi zodijaka stvarno opasni po krhko srce jedne žene?

Ovan – uvijek traži prilike u životu, a naročito prilike u kojima može pokazati koliko je opasan. Ponekad je impulzivan i opak, te u potpunosti vjeruje da pravila postoje kako bi se kršila. Ovan uvijek ispituje pravila kako bi vidio koliko daleko može ići, bez loših posljedica po njega.

Bik – može biti malo nespretan (što znači da bi mogao biti uhvaćen ako radi nešto loše), ali to ga ne sprečava u tome da bude jedan od najopasnijih znakova. Jeste li iznenađeni? Ne bi trebalo biti, jer je Bik poznat po tvrdoglavosti i to samo znači da nastavlja po svom sve dok ne dobije ono što želi.

Rak – prilično neočekivano, zar ne? Ipak, ova tvrdnja se temelji na dobrom razlogu. Rak je super podao; više nego što biste mogli zamisliti, ali imajte na umu da mu samo njegovo podcjenjivanje svih olakšava. Osim toga, kad ljudi ne očekuju da može učiniti nešto opasno, tada on udara.

Djevica – Lako bi vas mogao zavara s njegovim stavom “sveca”, ali ne dopustite da vas to zavede – on se i dalje hvali kada se govori o moralnim standardima. Mogao bi se smatrati ograničenim i izbirljivim kad se radi o druženju i zabavi, ali to ne znači da je on u najmanju ruku anđeo.

Strijelac – on je netko tko vrednuje slobodu iznad svega i zato pravila nisu nešto što se njega previše tiče. Konkretnije, mrzi da ga netko kontrolira. Toliko da prekrši sva postojeća pravila ako osjeća da su ona smetnja njegovim planovima.

Jarac – za nekoga tko ima tako zamršenu ličnost kao jarac, možete misliti da bi trebao biti visoko na ovom popisu, ali to nije bitno. Ono što je bitno je to da je Jarac potpuno opasan … i nikad to nemojte zaboraviti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.