ZA NJIH TAJNE NE POSTOJE! Tri znaka horoskopa koja OBOŽAVAJU traci i da “guraju nos” u tuđi život

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jednostavno – oni su pretarano radoznali!

Koliko god tvrdili da ih ništa ne zanima i pokušavali sakriti svoju radoznalost, istina je da su sljedeći znaci najdosadniji i najviše uporni kada žele saznati neku informaciju.

Ovan

Za Ovna se može reći da je kralj komunikacije. Obožava da je u centru pažnje, a posebno voditi monologe u kojima uvijek oduševljavlja informacija koje posjeduje. Uvjerljivo on ima najsvježije vijesti i tračeve. Nekada to radi zbog radoznalosti, a često iz želje da prvi sve zna. Ipak, on u potrazi za vijestima to radi spontano i podmuklo, pa neće nikad navaljivati ​​i dosađivati.

Bik

Bik na osvovu vašeg pokreta tijela, mimike i gestikulacije može mnogo toga da sazna, te ova procjena mu pomaže da sazna bukvalno sve. On ne mora slušati tračeve, niti pratiti vaše poruke na telefonu – dovoljno je da vas malo bolje analizira.

strijelac

Kada je u pitanju nešto što želi saznati, Strijelac može proći kroz nemoguće samo kako bi ostvario svoj cilj. Obožava komunicirati te je uvijek u centru zbivanja, te će bez problema otvoreno pitati sve što ga zanima. Pripadnici ovog znaka kroz život gaje mnoga prijateljstva, imaju dosta poznanika, te lako grade mrežu ljudi od koje uvijek mogu imati neku korist.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.