ZA LJUBAV OPASNI: Emotivna veza sa ovim horoskopskim znakovima SLUTI NA PROPAST

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko se upuštate u emotivnu vezu s nekim od ovih horoskopskih znakova vodite računa jer su vrlo opasni, nepredvidivi i neozbiljni kada je riječ o ljubavi. Veza na duge staze za njih je vječita enigma.

Ovan, Blizanac, Vaga i Vodenjak – četiri su horoskoska znaka koja vas mogu povrijediti kada je riječ o ljubavnim odnosima. Tu su najopasniji, a evo i zbog čega:

Ovan
Ako za njega “to nije to” prijevara će se dogoditi bez razmišljanja i uopće nije rijetkost. Da li ste povrijeđeni ili ne, Ovna to ne zanima. Ne voli patetiku, “ne pada” na suze. Kako odluči tako će i biti. Za osobe u znaku Ovna nema “da pokušamo još jednom” i “pruži mi drugu šansu”.

blizanac
Ukoliko ste u vezi s Blizancem morate prihvatiti činjenicu da je njima urođeno flertovati sa svih strana. To vrlo često zna zasmetati, ali ne možete vi tu ništa. Da se mijenja zbog vas i da hoće – ne može! Flert je ono što opisuje Blizance. Ako veza nije ozbiljna, prijevara će uslijediti sigurno.

Vaga
One non-stop nešto važu, iu životu iu ljubavi i ne bi se moglo reći da su vjerni u vezi. Vole i paralelne avanture. Čak i ako se odluče za ozbiljnu vezu to često zna biti naporno. Vaga će stalno nametati svoje mišljenje, kada nešto odluči ubrzo će tu odluku i promijeniti i sa njom nikada ne znate na čemu ste.

Vodenjak
Osobe u znaku Vodenjaka su nepredvidive. Vole avanture i igre, pa se lako mogu prepustiti nevjerstvu. Uzrok ovome je njihova nesigurnost u ljubavi. Vodenjak vas može emotivno povrijediti, zato što će vas prvo zavesti, a onda ostaviti. Budite oprezni s njima, pogotovo s muškarcima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.