VUDU MAGIJA: Ne šalite se sa zlim silama …. Velikog anđela čuvara – gros bon ange i Malog anđela čuvara – ti bon ang

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vudu je oblik demonskog kulta, primitivnog i fetišističkog, koji se upražnjava u nekim dijelovima SAD i Antila, naročito na Haitiju. Poštovaoci vudu religije vjeruju da je ljudska duša načinjena od dva dijela: Velikog anđela čuvara – gros bon ange i Malog anđela čuvara – ti bon ange, koji za vrijeme sna ili transa biva opsjednuti duhom loe.

Za rituale vudua karakteristična je uzeta od tvari žrtve, ručno napravljena lutka, zatim snagom uma tj. misli preko nje se projicira željeni efekt.

Moguće je, po vjerovanjima, da se vizualizira bol ili šteta i time se naneste zlo. Ili pak uspješna vještica je mogla također snagom uma da zadaje naredbe objektu. U ovom slučaju nisu uvijek neophodne magijske riječi ili bajalice.

Ovdje ćemo iznijeti neke od rituala kojem pribjegavaju pojednine vračare. Svakako, treba imati na umu da ako Sotoni uslugu tražite, tražit će vam za uzvrat neprocjenjive vrijednosti vašeg života.

U saksiju neke kućne biljke se zakopa pramen kose određene žrtve zajedno s mrtvim paukom. Uz izgovaranje sljedećih riječi:

– Pomoću ove kose i pauka dozivam duhove zle. Nek stvore najjaču magijsku moć da pauk preko kose puže i prenese čini moje gdje god pogledam.
Razvod braka se izaziva tako što se bijeli konac vezuje u devet čvorova i prilikom tog obreda temeljito se razmišlja kako taj rastanak treba izgledati. I taj konac treba smjestiti u dom supružnika.

Za isti slučaj koristi se i napravljena lutka koju zatrpate zemljom uzetom sa pet grobnih mjesta.

Ne daj Bože da ste se nekome zamjerili na emotivnom planu, a da je upoznat sa sljedećim ritualom, spasa vam nema.

Dovoljan je mali komad odjeće ” nesretnika ” koji treba da se zakopa I na njega stavi 13 uvelih cvjetova. Uz to ponavljaju se sljedeće riječi:

– Ova zemlja i cvijeće neka duhove zle prizovu, da od njih načine moć najsnažniju, ko mi je zlo nanio, za to mora platiti.
Po vjerovanjima, osoba neće više biti ni spolno, ni emotivno moćna i ubrzo će ostariti.

Jedna od najbizarnijih pomisli, jeste da se nekome nanese fizička bol. Vudu magija prilaže svoj doprinos i ovo je nešto s čim smo se susretali u pričama i filmovima. Dakle, situacija je vrlo jasna radi se o krpenoj lutki kroz koju se probadaju igle na željena mjesta za bol. Taj ritual se obavlja u ponoć u vrijeme punog mjeseca na groblju. Lutku je potrebno na kraju zapaliti i poželjno je gledati plamen koncentrirani na vlastitu mržnju prema objektu.

Ukoliko pomislite da pribjegnete nekom od ovih tehnika i metoda, sjetite se da postoje osobe do kojih vam je stalo, jer napominjem, Đavo uvijek dođe po svoje, a nijedno zlo ne ostaje nekažnjeno. Postavlja se pitanje koliko su ovi rituali efektivni, osim što raspiruju opsesivnu mržnju i dovode do nekontroliranog stanja uma.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK