Horoskopius

Vrline i mane Škorpiona-Teškoće je ne mogu uplaštiti. Ima vrlo jaku volju …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pozitivne karakteristike Škorpiona
Škorpioni, i muškarac i žena, uvijek znaju točno što hoće u životu. To je određena osoba. Kroz sve gleda do dna. Škorpion je iskrena, ali često kaže i ono što ne bi željela. Međutim, nikada ne kaže ono što ne misli. Kad joj je do nečega stalo, Škorpion je vrlo izravna.
Odvažna i hrabra, Škorpion se ničega ne kloni, a najmanje teškog posla. Teškoće je ne mogu uplaštiti. Ima vrlo jaku volju.
Iako izvana izgleda kao veoma surova i kruta osoba, iznutra je, u stvari, vrlo nježna i pažljiva. Veoma voli da se brine o drugima. Škorpion vjeruje i traži iskrenost u svim odnosima. Njezina osjećaji su dugotrajna i duboka.
Škorpion je osoba koja ne odstupa od svojih principa, ma što da se desi. Zbog mnogih dobrih osobina, Škorpion može i sama biti voema sretna, ali i da usreći ljude oko sebe. To je konstruktivna osoba, razumna i neustrašiva. To je pozitivna ličnost koja obožava pobjeđuje. Izazov bilo koje vrste iznosi iz Škorpiona najbolje što ona ima.

Negativne karakteristike Škorpiona
Škorpioni znaju biti i preosjetljive. Često mogu vidjeti nepravdu tamo gdje je nema. A tada su nemilosrdne. Vole se svađaju i da istjeruju mak na konac. Sklone su sadizmu i velika su zlopamtila. Mogu biti vrlo ponosne, ali i nesnosne zbog svoje arogancije Nevjerojatno su netaktične, i kad se razljute, onda su zaista bez milosti. Tvrdoglave su, a od vlastitih principa prave zakone svijeta. Užasno su osvetoljubive. Imaju nepredvidljiv znak. U seksu mogu biti nasilne i nastrane. Velik broj seksualnih kriminalaca rođen je u ovom znaku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM