VODIČ KROZ ASTRO STIL za Ovna, Bika i Blizance: Dame, živite svoju autentičnu prirodu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovoga puta predstavljamo prva tri znaka zodijaka, a to su: Ovan, Bik i Blizanci. Opisi se ne odnose samo na znak, već i na podznak i položaj Venere, Mjeseca. Što nam naša Venera poručuje, koji je njen zadatak? Položaj Venere u natalnoj karti, ukazuje na način na koji plasiramo svoju privlačnost i šarm.

Kada na pravi način predstavljamo svoju autentičnu prirodu, kroz vlastitu pojavu, vizualni nastup i životni stil, tada naša ličnost plijeni. U stanju smo privlačimo ljude, prilike i okolnosti koje su s nama dobar spoj. Mi sijamo najbolje, kada je naša pojava čist odraz onoga što nosimo u sebi.

Da bismo izrazili svoj puni potencijal na Vibratorna razini, koji prezentujemo svojim životnim stilom, u natalnoj karti promatramo položaj Sunca (horoskopski znak), Venere, Mjeseca, kao i podznak (ascendent). Kod muškaraca, prednost se daje Marsu naspram Venere, ali i ona igra značajnu ulogu. Poanta je izraziti svoju prirodu, ono što je autentično naše, na najbolji način, u danim okolnostima.

Ovan
Prvi znak zodijaka. Pionir, ima izraženu želju da bude prvi u svemu. Vesnik proljeća.

Venera u Ovnu

Strastvena, temperamentna; sa sobom nosi uzbuđenje, koje izbija iz nje. Voli osvajati. Nije joj strano da načini prvi korak, što je u simbolici Ovna, jer je on prvi znak zodijaka. Ima naglašenu svijest o sebi i voli biti prvi. Ona je mladenačkog duha; voli biti zapažena i dominantna. Direktna, hrabra, voli izazov. Veneru u Ovnu mogu imati osobe rođene u znaku Vodenjaka, Riba, Ovna, Bika i Blizanaca.

Poznate dame s ovim položajem Venere: Olivera Katarina (Riba), Dušica Žegarac (Ovan), Audrey Hepburn (Bik), Elizabeth Taylor (Riba), Marilyn Monroe (Blizanac), Keira Knightley (Ovan).

Olivera Katarina, Venera u Ovnu (Sunce u Ribama)
stil

Lice Ovnova je često u središtu pozornosti. Nerijetko su to osobe, koje izgledaju mladje, tzv. “Baby face”. Naglasak je na obrvama, koje su prepoznatljive i lijepo oblikovane, kao i na visokom čelu.

S obzirom da Ovan vlada glavom, modni detalj koji je karakterističan za Ovnove je šešir. Od fedora šešira, preko onih s velikim obodom, do senzualnih fascinatora. Jedna od osoba koje je prepoznala ovo u sebi i to plasira na efektan način jeste glumica Sarah Jessica Parker, koja ima Sunce u Ovnu.

Koja boja bi bila najbolji izbor za Ovnove?

Crvena, svjetlije nijanse crvene, tzv. porše crvena. To je boja koja naglašava energiju. Vezuje se za planetu koja vlada Ovnom, a to je Mars. U astrologiji, Mars je izvor bazične energije, seksualne energije, energije koja je izvor života. Kada nose crveno, Ovnovi aktiviraju svoju strastvenu prirodu i direktnost, s lakoćom, što i jeste jedan od zadataka same Venere.

Što znači kada netko živi svoju Veneru?

Da s lakoćom predstavlja i živi svoju autentičnu prirodu, ono što joj pruža šarm.

Pored crvene, ovnovski boje su crna, bijela, kao i različite nijanse fluorescentnih boja.

Ovnovi vole usku garderobu, oštrijih krojeva, a nezaobilazan detalj bi bila crvena kožna jakna.

Osobe koje imaju Mjesec u Ovnu prosto će plijeniti noseći modni detalj karakterističan za Ovnove (šešir, crvenu boju …), jer pozicija Mjeseca nam omogućava da s uživanjem prihvaćamo modni detalj, ili trend koji je u simbolici određenog znaka.

Bik

Bik je usmjeren na stabilnost i sigurnost. A, jedna od glavnih karaketeristika jeste čulnost.

Bikovi vjeruju svojim osjetilima. Dopuštaju da ih ona vode. Od uživanja u partnerskom odnosu, preko uživanja u ukusnoj hrani i vinu, do uživanja u odjeći koja mora biti od najfinijih materijala.

Venera u Biku se osjeća kao kod kuće. Osnovne odlike ove Venere su: čulnost-sirova senzualnost, hedonizam, umjetnički senzibilitet. Kad bismo filmskim jezikom opisivali Veneru u Biku, to bi bile Felinijem lepotice- mnogi ženski likovi iz njegovih filmova. A, slika Venere i Mjeseca u Biku jeste film Doručak kod Tiffanyja, s Audrey Hepburn u gl.ulozi, koja ima Sunce u Biku.

Čezne za stabilnim ljubavnim vezama. Puna je topline; lojalna, posvećena. Može biti i posesivna, ali je vjerna. Odiše ženstvenošću i senzualnošću. Ovu poziciju Venere u svojoj natalnoj karti mogu imati osobe rođene u znaku Riba, Ovna, Bika, Blizanaca i Raka.

Neke od poznatih Venera u Biku: Juliette Binoche (Riba), Linda Evangelista (Bik), Tanja Bošković (Rak), Anica Dobra (Blizanac), Liv Tyler (Rak), Jessica Lange (Rak).

Tanja Bošković, Venera u Biku (Sunce u Raku)
stil

Prilikom izbora garderobe, Bik posebno vodi računa o materijalima i tkaninama. Često će čitati etiketu sa sastavom materijala odjevnog predmeta. Preferira kvalitetne tkanine, kao što su kašmir, svila. Često je prisutna nota luksuza.

Ono što se preporučuje Bikovima i što na pravi način ističe njihovu prirodu i energiju, jesu cvjetni dezeni. Posebno im pristaje i cvijeće u kosi, kao i cvjetni fascinatori i cvjetna ešarpa.

Bik vlada vratom, pa je ovaj dio tijela kod njih prepoznatljiv i vrlo privlačan. Nerijetko će Bikovi voljeti da ga ukrase nekom ogrlicom, koja neće proći nezapaženo, ili kvalitetnim / trendy šalom, ili cvjetnom ešarpom.

Koja boja je najbolji izbor za Bikove?

Pastelni tonovi, i to prije svega roze. Roze boja se vezuje za ljubav, a Venera, planeta ljubavi, vlada Bikom i Vagom, pa i Biku i Vagi pristaju različite nijanse ove boje.

Roze boja umije da djeluje umirujuće, posebno u slučaju neke rasprave, ili napete situacije i uznemirenih osjećaje.

Ne treba zaboraviti, da se pored osoba koje su rođene u ovom znaku, mogu prepoznati i one kojima je Bik podznak, ili imaju Veneru i Mjesec u Biku.

Još neke od poznatih ličnosti koje se mogu svrstati u tabor Bikova: Penelope Cruz (Sunce u Biku), Michelle Pfeiffer (Sunce u Biku), Audrey Hepburn (Sunce u Biku), Cate Blanchett (Sunce u Biku), Uma Thurman (Sunce u Biku), Katherine Hepburn (Sunce i Mjesec u Biku), Keira Knightley (Mjesec u Biku).

Blizanci
Treći znak zodijaka, kojim vlada planet Merkur. Radoznali, komunikativni, inteligentni; uvijek željni novih znanja. Posjeduju mladenački šarm i mogli bi se nazvati šarmer zodijaka.

Venera u Blizancima

Ona zavodi i biva zavedena kroz komunikaciju. Uvijek će dati prednost inteligenciji naspram fizičkog izgleda prilikom izbora partnera. Ove osobe su svestrane, brze na mislima i duhovite. I na tome se zapravo zasniva njihov šarm. U partneru traže i prijatelja s kojim će moći podijeliti svoje ideje. Vole pričati o ljubavi i da pišu ljubavna pisma. Veneru u Blizancima mogu imati osobe rođene u znaku: Ovna, Bika, Blizanaca, Raka i Lava.

Poznate Venere u Blizancima: Beba Lončar (Bik), Stanislava Pešić (Blizanac), Ena Begović (Blizanac), Jennifer Lopez (Lav), Sandra Bullock (Lav), Jacqueline Kennedy (Lav), Kylie Minogue (Blizanac), Naomi Campbell ( blizanac), Šer (Bik), Uma Thurman (Bik).

stil

Blizanci vladaju ramenima, rukama i prstima. Zbog toga, vole nositi narukvice, i to u nizu, kako bi se čulo zveckanje koje najavljuje njihov dolazak. Može se primijetiti da koriste ruke i šake u gestikulaciji.

Vole sebe da časte i manikurom, kao i masažom ramena i ruku.

S obzirom, da vladaju ramenima, preporuča se nositi haljine, ili topove koji otkrivaju ovaj dio tijela. Upravo jedan od Blizanaca, čuvena Marilyn Monroe zaslužna što je haljina s otkrivenim ramenima (tzv. Halter haljina) postala sinonim za stil.

boja

Boja, koja se preporuča Blizancima je žuta. Ona pospješuje komunikaciju i intelekt. Psiholozi tvrde da je žuta boja jako dobra za percepciju i mentalnu stimulaciju.

To je ujedno boja sreće i nade. Sami Blizanci su takoreći uvijek nasmijani, pritup životu im je lagodan.

Boja Sunca, unosi entuzijazam i pospješuje energiju. Pomaže prilikom donošenja odluka i omogućava jasnoću misli. Budi kreativnost, aktivira ideje. Pomaže prilikom učenja i pospješuje koncentraciju. Dobro je nositi žutu boju, ako se bavite promete, novinarstvom, prodajom.

Ovisno o tena, Blizanci mogu izabrati različite nijanse žute: limun žuta, sunce žuta, kanarinac žuta. Oni koji nisu veliki ljubitelji ove boje, mogu pokušati s nekom svijetlom nijansom, dok bi za smjelije dobar izbor bila jarko žuta boja, s kojom nećete ostati neprimijećeni.

Marilyn Monroe u filmu Sedam godina vjernosti u haljini s otkrivenim ramenima
Na spisku Blizanaca, nalaze se i: Adriana Lima (Sunce u Blizancima), Natalie Portman (Sunce u Blizancima), Heidi Klum (Sunce u Blizancima), Nicole Kidman (Sunce u Blizancima), Liz Hurley (Sunce u Blizancima), Angelina Jolie (Sunce u Blizancima), Jennifer Garner (Mjesec u Blizancima), Eva Herzigova (Mjesec u Blizancima), Claudia Schiffer (Mjesec u Blizancima).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK