Horoskopius

Vodenjak / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

“Ja pripadam samoj sebi”, ove riječi izražavaju najdublji smisao individualnosti u ovom spoju. I neka nitko ne riskira prodrijeti u ovaj svijet, jer on “mora” biti i najčešće jeste različit od svijeta drugih. Ovo je, međutim, manje komplicirana priroda od one kakvom se čini, spremna sudjelovati u problemima vanjskog svijeta i duboko humana, sa svim manama i vrlinama koje nosi njena originalnost.

Vodenjak – Vodenjak osluškuje svijet, obraća pozornost na mnoštvo bića i stvari. Nasuprot Lavu, JA kod nje prilično labavi svoju moć a egocentrizam prestaje zapovjednički vlada ponašanjem. Dvostruka Vodenjak ne može zamisliti svoje postojanje mimo drugih. Ona nije zadovoljna položajem čovjeka svog vremena i nastoji doprinijeti rađanju idealnog društva. Ona bi ubrzati evoluciju Čovjeka jer je uvjerena da pri sadašnjem stupnju neće ostati, da će se sve više težiti boljem životu.

Ovakva osoba pati što mora podnosi imperative ovog zapadnog društva bez duše, lišenog kulturne imaginacije, nesposobnog da iznađe nove odnose među ljudima, društva u kojem vrijede samo materijalne vrijednosti, statistike i nametanje sile. Za suvremenu Vodenjaka, prva etapa koju treba dostići jeste da imanje bude zamijenjeno bićem i da ljudski duh bude oslobođen jarma navika i opsesije novca. Prije nego što se upustimo u osvajanje neba, treba se ponovo izboriti za Čovjeka.

Ovaj put je ambiciozan i, normalno, ne mogu sve dvostruke Vodenjaka pomišljati da krenu njime. Mnoge ostaju više ili manje zadržane u svom poletu društvenim i materijalnim preprekama. Pa ipak, čak i kada im je tijelo ovdje, duh im je drugdje, on već misli o sutrašnjici. Zato se one, unatoč svojoj prirodnoj društvenosti, osjećaju usamljenim, neshvaćenim, a dublja komunikacija s njima nije uvijek laka …

– Djelujete prilišno samouvjereno, a naročito kada postanete zreli odišu atmosferom: “Ako Vam se dopadam, baš lijepo – ako Vam se ne dopadam nema problema”. Međutim, Vi to zapravo ne mislite. Samo uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom. Nezavisni ste, uvijek po strani, ekscentrični, humanista, kod Vas su prisutne i umnogostručena sve osobine Vašeg znaka! Možete biti i buntovni – ali uvijek s “razlogom”. Riječ je o Vašem “razlogu”. Imate dovoljno osobne privlačnosti privući druge ljude, i oni će često prihvatiti čak i onakvo ponašanje kakvo kod drugih ljudi ne bi tolerirali – zračite šarmom i energijom koja fascinira. Ipak, teško je pridružiti Vam se ili Vas pratiti. Vi idete prebrzo!

Vrlo ste napredni u svojim razmišljanjima. Vrlo ste zainteresirani za sve što pridonosi napretku čovječanstva. Oko Vas uvijek lebdi dašak neobičnog i jedinstvenog. Radoznali ste i težite da dokučite tijek razmišljanja drugih ljudi. Zahvaljujući ovoj vezi Vaših znakova, imaćete interesovanje za sve. Ali, nikada nećete žrtvovati svoju neutaživu želju za slobodom, Vi ste Vodenjak dvadeset prvog stoljeća! Također Vam je potrebno i dosta stimulacije bilo koje vrste. Morate naučiti kontrolirati svoju promjenjivu narav i temperament. Ako Vi ne budete ovladali njima, oni ce ovladati Vama! …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK