Horoskopius

Vodenjak – tip Rus-Horoskop i kriminal (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako počine zločin, najčešće je riječ o osveti, a nisu imuni ni na sjeckanje, pravljenje sekti … Tako kaže FBI. Astrologija je po pitanju kriminala malo u čudu što se tiče Vodenjaka: 1º daje krivnju za pokolje (?!), na istaknutom 7º rađaju se ekstremisti (tu je inače podznak Aleksandra Velikog i Mocartovo Sunce), kao i 19º, na kome su Merkur Edisona , Venera Jacka Londona, Saturn Openhajmera i Alistaira Krolija, Sjeverni Mjesečev čvor Pako Rabana.

Kao iu znaku Djevice, i ovdje ćemo teško naći pravog zlikovca, što ne znači da ih nema. Svi oni pustolovi koji potroše silne pare, naravno tuđe, i ne urade ništa, rođeni su u ovom znaku. Oni po svaku cijenu žele biti drugačiji ili da se po nečemu proslave, pa makar to bilo samo zbog pokušaja.

Tko je sve rođen u ovom znaku od (ne) slavnih?

Lord George Gordon Byron (22 1. 1788) – u Grčkoj nema grada u kome jedna od važnijih ulica nije nazvana po njemu. Dobio je mitske dimenzije još za života, prije svega zahvaljujući svom pjesništvu, ali i borbi s grčkim ustanicima protiv Turaka. Za Byrona su govorili da je pravi demon za ženski svijet. Upropastio je nekoliko obitelji svojim ljubavnim aferama, o vlastitoj djeci nije uopće vodio računa (pouzdano je imao kćer i sa svojom polusestrom, a izvanbračnu kćer je dao u dom u kojem je i umrla).

Eva Braun (6 2. 1912) – ljubavnica zloglasnog Hitlera. Po svjedočenjima suvremenika, trudila se da bude neprimjetna u društvu, a ako bi nešto i rekla, bili su to kratki odgovori na pitanja koja joj se postavljaju. Voljela je sport i bila prilično fiziči aktivna, ali za sve ostalo kao da je bila i slijepa i gluha. Na kraju joj je ipak pošlo za rukom da se uda za Hitlera, nekoliko sati prije nego što će zajedno skončati. Da li su mislili da će biti nalik Romeu i Juliji?

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK