Horoskopius

Vodenjak / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pobuna, otvaranje, duhovno savršenstvo, osjetljivost na ljudske probleme i vitalnost svojstveni su osobama rođenim u ovoj kombinaciji, koje su sposobne da se vinu do višeg stupnja vladanja svojom osobnošću i utjecati na druge svojom intuicijom, pa i da mijenjaju svijet u kojem žive, makar se radi toga morale mijenjati i one same, zamijeniti strepnju optimizmom, egoizam velikodušnošću. Energija ih upućuje ka djelatnostima duha, dok im poznavanje psihologije bližnjih otvara vrata ograničene ili opće popularnosti.

U ovom spoju Vodenjaka i Škorpiona rađa se ličnost u stalnom previranju, koja djela i misli pod pečatom originalnosti, koja je gotovo uvijek nezadovoljna sobom i zato konstantno teži perfekciji.

Na ovakve ličnosti ne može se ni na koji način utjecati. One imaju razumijevanja i tolerancije za druge, ali ne mogu im se nametati pravci i ideje koji nisu njihovi, ne smije ih se kritizirati … Moto koji najčešće upravlja njihovim akcijama i mislima je “stvaranje problema”. Propisi ih žuljaju i za ravnotežu im je potrebna velika tjelesna i duhovna sloboda – imaju veliku potrebu za prostorom i kretanjem.

To su dežurni buntovnici, vječni revolucionari koji vole sve što je zabranjeno, nisu konformisti i spremni su ući u kampanju protiv nepravde. Pretjerano su neovisni, nemoguće ih je zatvoriti u kavez, i zalažu se za potpunu slobodu. To su ekscentrici koji su spremni na sve samo da bi dokazali da se razlikuju od drugih. Njihov problem sastoji se u tome što stvari za druge mogu biti pozitivan cilj, za njih su samo neprekidna polazna točka. Ipak znaju da u potpunosti preuzmu odgovornost za svoj nacin delanja.

Ovakav stav, međutim, uzrokuje ponekad vrlo kruto ponašanje, što može izazvati oštre unutarnje sukobe, koje je teško razriješiti …

– Ovo nije skladna kombinacija, jer se strastvenost Škorpioni ne slaže s Vašom vrstom osjećajnosti. Škorpion je prvenstveno okrenuta tamnim dubinama života, voli analizirati, pokretana je jakim strastima i kritički je nastrojena prema drugima, dok je Vodenjak otvorena, društvena, spontana i nepristrana. Ipak, u ovom spoju znaka i podznaka kriju se i natprosječne intelektualne mogućnosti, sposobnost koncentracije i prodiranja u probleme.

Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Često djelujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulijevate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u cijelosti, do samog dna. Vaša pronicljivost Vas čini izuzetnim psihologom, intuitivni ste i ništa ne shvaćate olako. Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Vodenjak.

Seksualnost predstavlja bitnu stavku u Vašem razvoju, i Vi je ljubomorno sakrivate. Vodite računa o svojim mazohističkim ponašanjima u ljubavi ili riskiramo da se samouništite ako naiđete na nerješive konflikte. Vaše unutarnje bogatstvo je veliko, ali Vas Vaše proturječnosti čine napornim za druge ljude. Treba Vam se približavati s oprezom! …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK