Horoskopius

Vodenjak / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj kombinaciji smanjuju se potrebe ličnosti, ali zato raste njihova vrijednost. Teško će se, zato, ova priroda izgubiti u nemogućim snovima o veličini, već će uglavnom tražiti potvrdu svojih urođenih sposobnosti. Jer, ako strana koja pripada znaku Riba može blokirati potpuno izražavanje sposobnosti Vodenjaka, ona istovremeno ima moć ispuniti osjećajima i opažanjima svaki ideal, ambiciju i uspjeh ove ličnosti. Njezino unutarnje jezgro obično je prilično čvrsto, a potreba za afirmacijom nije toliko naglašena.

Ova priroda je solidarna sa okolinom u kojoj živi. Lagodno se osjećajući s drugima, ona ima potrebu za kontaktom, razmjenom, za verbalnim i fizičkim odnosima. Ovo biće pati u samoći, progonstvu ili u prisilnoj tišini. Njemu trebaju kretanje, događaji, susreti kako bi zadovoljilo svoju vibrantnu ličnost. Želi znati sve o svijetu, da se slije s univerzalnim kako bi prevazišlo granice kao zatvorenik svoga tijela. Ovo objašnjava njegovu nezainteresiranost za male svakodnevne stvari i stalne napore da zaboravi materijalne težnje, ali ga to također izlaže utopijama, pogreškama rasđjivanja, konfuziji i lakoumnosti.

Ovakva ličnost je sklona tajnama svih vrsta. Njezina želja za fuzijom i pomirenjima, njena potreba da poštuje pojedinca ne poričući kolektivno umjesto da ublaži kontradikcije, može izazvati sukobe. Događa se da se ova priroda osjeti neshvaćenom ili povrijeđenom u životu i može pasti u težak oblik zatvorenosti iz koje je ponekad teško naći izlaz. Na sreću, njena maštovita intuicija joj često omogućuje predvidjeti opasnosti i da pronađe rješenja prije no što se problem pojavi …

– Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, suosjećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče s neuspjehom pa onda neće ni pokušati nešto učine, jer nisu sigurni u uspjeh – teškoće ih tjeraju u rezignaciju i tada bivaju obeshrabrene. Lako gube snagu i energiju. Događa se da pogrešnim ljudima ukažu svoje povjerenje …

Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život. Vi ste najprozaičnija Vodenjak u zodijaku. Zbog svoje velike osjećajnosti vrlo ste ranjivi – niste baš tako probojni kako to možda na prvi pogled izgleda. Vi ste intuitivno biće, Vaša logika zaista je potpuno nelogična; gotovo da niste u stanju dati ni najmanje obrazloženje za svoje postupke i ponašanja, intuicija upravlja Vašim životom.

Često živite u suprotnostima sa svojim željama: privlači Vas ono što ne možete imati. Ne odlikuje Vas neka velika fizička energija i imate potrebu za pomoć sa strane, za podrškom; treba izbjegavati da se suviše raspršuju, se kretati u svim pravcima. U stanju ste da se žrtvujete za bližnje, ipak nemojte zamišljati da ste mučenik! Samo ukoliko uhvatite korena u realnosti uspevaćete izbjeći neke ozbiljne poteškoće i da se zadovoljite okolnostima. U tom slučaju, sve se može promijeniti nabolje …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK