Vodenjak / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovom spoju Vodenjaku je teško da na svoj način kontrolira promjenjivost emocija i onu obuzetost samim sobom, čak i glede najbeznačajnijih nijansi, koje su karakteristične za svijet Raka. Evo zato jedne ličnosti koja je, iako vrlo pokretljiva u životu, u stvarnosti opsjednuta vječitim sumnjama i stalnom nesigurnošću. Ona je istovremeno i jaka i slaba, ali uspijeva ipak da od svoje slabosti načini oružje za osobna osvajanja.

Jedna stara kineska poslovica kaže: “Ne može čovjek hodati i gledati u zvijezde, kad ima kamen u cipeli”, ali Vodenjak – Rak uči hodati po zemlji, pa iu uvjetima materijalne neudobnosti, ne gubeći iz vida svoj ideal. Ona ume da se prilagodi okolnostima, ne mijenjajući duboko svoju osobnost. Bar vjeruje da uspijeva je sačuva. Međutim, nije uvijek svjesna promjena što se u njoj odigravaju, jer ostaje vezana za snove svog djetinjstva i predana svojim prvim težnjama. I doklegod njen ideal ostaje veoma prisutan u njenom duhu, ona ima dojam da se kreće u vječnosti, da mijenja ponašanje ne negirajući potpuno shvatanja koja su joj ulila obitelj i odgoj.

Obdarena velikom senzibilnošću, ovakva osoba pati zbog sukoba međju ljudima i čini sve da izgladi probleme, pomiri i ukloni razlike. Međutim, njeno poimanje drugih nije uvijek realistično. Lako dopušta da je iskorištavaju i sklona je da olako poklanja povjerenje. Međutim, rijetko dramatizira ako utvrdi da je od drugih suviše očekivala. Kada naiđe razočarenje, ne dovodi u pitanje vrijednosti u koje vjeruje, nego vjeruje da će se sve na kraju srediti. Taj ponekad suviše pobožni optimizam vodi je u pasivnost, ali joj pomaže da ustraje u neumornoj potrazi za prijateljstvom …

– Vaša egzistencija je u velikoj mjeri pod utjecajem obiteljskih slika iz djetinjstva. Vi ste mirniji, stidljiviji i osjećajniji nego tipična Vodenjak. Kada je potrebno umijete da se distancirate i budete veoma objektivni. Puni ste mašte i ponekad živite u jednom nestvarnom svijetu. Emocije su Vam veoma jake. Uživate u romantičnim i neobičnim događajima i avanturama. Raspoloženje Vam je puno uspona i padova i dešava Vam se da se zapletete nekim emocionalnim situacijama.

Velika osjetljivost Raka ne spaja se najbolje sa Vašim glavnim osobinama, pa će kod ove kombinacije biti često izražena dvostrukost; s jedne strane osjećaji, as druge razum i volja. Najčešće će jednom preovladavati jedne, a drugi put druge osobine, dakle neujednačeno, skokovito ponašanje i unutrašnje nezadovoljstvo, jer će Vam se uvijek činiti da jednu stranu svog bića niste zadovoljili.

Vaš autoritet je uvijek obojen izvjesnom brigom za druge – imate odličnu intuiciju pri ocjenjivanju ljudi i često se okrećete tuđim željama i potrebama. Strah od ismijavanja ili kritike, ponekad Vas čini diskretnom, diplomatične i konvencionalnom osobom; zbog urođene nesigurnosti, povlačite se pred svim neprijatnim stvarima. Vodite računa o svojim raspoloženjima, moglo bi Vam se dogoditi da sve shvaćate previse osobno. Izbjegavajte da svoje želje smatrate stvarnošću, da imate iluzije o sebi ali io drugima …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK