Horoskopius

VODENJAK-Prijevara i horoskopski znaci! Da li varaju ili su vjerni, saznajte što zvijezde kažu! (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VODENJAK ON – Pošto on misli kako može raditi sve što poželi i sa kim poželi, samo je pitanje trenutka kada će to proći kroz njegovu glavu: možda baš onda kada ste mu postavili neki uvjet ili zabranu. Ako primijetite promjenu u njegovom ponašanju koje varira od umiljavanja preko rastuće nervoze do blage histerije, onda se možda još koleba; ako mudro šuti i smješka se, to već treba da vam bude signal za opasnost, iako ne mora ništa značiti – kod muškarca Vodenjaka se nikad ne zna ono što je kod drugih jasno na prvi pogled, uključujući i prevaru. Prašta nevjernoj partnerici, a zaboravlja samo ako ga je prevarila kada se on već ohladio, pa čak može nastaviti da bude u prijateljskom odnosu i sa njom i – s njim.

VODENJAK ONA – Pošto smatra da je njoj dopušteno sve što i muškarcima, jer ona ne priznaje spolne predrasude, a gotovo nikad ne uhodi, niti provjerava svog partnera, žena Vodenjak djeluje kao – lak plijen. Njena ležerna nesputanost i flertovanje predstavljaju direktan poziv za zavodnike i osvajače, pa čak i one koji bi samo da budu u njenom društvu. E, tu će već naići na tanak led, tvrd zid ili će jednostavno biti zatečeni njenom reakcijom koja će biti sve, samo ne prihvaćanje. Ona se upušta u vezu kada ona osjeti da to želi i sa kim ona želi, uz glazbu, piće i priču koja njoj prija, pa čak neće ni imati grižnju savjesti da ikoga vara. Zato teško pristaje na klasičnu vezu i nerado ulazi u brak, jer u njima ima suviše pravila, suviše obveza, pa je čak ni rodjenje djeteta ne mora natjerati da se predomisli.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK