VODENJAK-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Najčešće svoj uspjeh gradite na zajedničkim osnovama i to kroz različite vidove udruživanja ili kroz timske akcije, ipak poželjno je da u narednom periodu prihvatite i neku novu poslovnu ulogu koja podrazumijeva veću samostalnost. Pratiće Vas dobre prilike uz mogućnosti za proširivanjem duhovnih i saznajnih vidika ili praktičnog iskustva u razdoblju od 02. veljače do 09. ožujka, zatim naročito tijekom travnja i lipnja mjeseca. Obratite pažnju na razmjenu informacija ili korisne kontakte koje ćete imati sa osobama iz inozemstva. Očekuje Vas značajno napredovanje i uspješni rezultati u poslovima iz domena medija, umjetnosti, zabave, mode, komunikacija, turizma ili kroz angažiranje u privatnom sektoru.
Godišnji horoskop za Vodenjaka 2021. pokazuje da će ove godine ubirati plodove iz minulog rada. Možda nećete doživjeti spektakularan financijski uspjeh, ali ćete svakako napredovati. Ako neki projekti ne naiđu na potporu, to će vas samo potaknuti da istupite s novim i svježim idejama i budete bolji nego prije. Najbolje je započeti nove projekte krajem proljeća ili da dalje razvijate one koji su počeli rastu.Zapamtite, korov može ubiti ono što pokušavate uzgajate. Neptun još uvijek obituje u vašoj kući novca ove godine. Oslobodite se starih ideja, uložite u nove. Potrudite se ostaviti dugove iza sebe, kao i poteškoće i probleme da biste napravili mjesta za buduću produktivnost. Tijekom 2021.godine će biti neka vrsta mira i tišine u vašem profesionalnom životu. Ali nelezi besposleni baveći se vašim rutinskim poslovima. Pokušajte dovedete nove inspiracije i ideje u vaš rad. To će vam pomoći da dobijete naklonost vaših pretpostavljenih. Sada je vrijeme da kada bi trebalo obratiti pažnju vaše kolege i nemojte dozvoliti da budete prevareni od strane njih. Dajte malo vremena i za svoj osobni život. Neke promocije i pozitivni financijski koraci se predviđaju krajem godine. Generalno, ova godina će biti oskudna u događajima kada je vaša karijera u pitanju.
Tijekom ove godine ćete biti u mogućnosti uživati ​​u plodovima koje ste ‘ubrali’ u prethodnim razdobljima. Bit ćete velikodušni prema onima u vašoj blizini. Ali budite sigurni da to ne naruši vaš proračunske planove. Budite otvoreni potrošiti na neka zadovoljstva u vašem životu, ali u isto vrijeme i štedite sistematski. Planirajte svoje financije unaprijed i izbjegavajte najgore situacije u financijama. Ovo je vrijeme kada možete planirati kupnju neke nekretnine ili kupnju nečeg vrijednog. Vaš društveni status će rasti zahvaljujući i vašem financijskom rastu tijekom godine. Tijekom 2021.godine vaš financije biće dobre sa mnogo materijalnog blagos stanjea. Mnoge kupnje su u opticaju u ovom razdoblju. Međutim, neki problemi se očekuje oko srednjeg dijela godine, dok je neki priljev moguć tijekom posljednjeg kvartala ove godine. Pokušajte sredite dugove i kredite koliko god je to moguće, da vas ne bi ‘davili’ u budućnosti. Vi trebate izdvajate novac samo za osnovne troškove i izbjeći neželjene troškove tijekom većeg dijela godine, za vaše dobro.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.