VODENJAK-podznak, seksualnost i odnos prema seksu …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste rođeni u podznaku Vodenjak onda ste Vi nekonvencionalni i nepredvidivi u seksu. Nedostaje Vam osjećaj za pravu mjeru stvari pa ne uspijevate odredite kada je pravi trenutak da se zaustavite. Ipak, Vi ste prije svega prijateljska pojava i niste posesivni u svojoj seksualnosti. Stvari koje se odvijaju u krevetu imaju nekako prijateljski ton i više liče na ugodno druženje nego na divlji seks.

Predigra Vam nije neophodna i više volite da odmah prebacivanje na konkretnu stvar. Za Vas su prihvatljiva nestandardna seksualna ponašanja, ali ne i ona koja uključuju nasilnost. Vaša humana priroda se i ovdje ogleda i ne dozvoljava Vam da zarad svog zadovoljstva nanesete partneru bilo kakve fizičke ili psihičke povrede. Tijekom seksualnog čina imate naviku promatrate partnerovo ponašanje, a naročito njegov izraz lica. Na temelju toga pratite da li se sve odvija kako treba.

Nije Vam stran grupni seks, a volite i da posmatrate druge ljude tijekom seksualnog čina. Također obožavate seks na neobičnim mjestima. Niste previše vezani za jednog partnera i dešava se da seksualno opštite istovremeno sa nekoliko njih. Za Vas je to normalna pojava iu tome ne vidite ništa nemoralno. To je rezultat Vašeg individualnog idealizma.

Više Vam odgovaraju labave seksualne veze, jer ne ograničavaju Vaš osjećaj slobode. Kada ste u dugotrajnoj vezi Vaš interes za seks polako, ali sigurno opada. No to nije razlog da napustite partnera jer ste u međuvremenu sa njime izgradili i druge odnose koji zavređuje zajednički život.

Vanbračne veze niste u stanju dugo da krijete i partner ih prije ili kasnije otkrije. Često mu to Vi sami priopćite jer mislite da je tako časnije i bezbolnije za njega. Upravo zbog takve obzirnosti dešava Vam se da ste kolebljivih emocija iu teškoći da odredite što želite i što je za Vas najbolje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK