Horoskopius

Vodenjak-Planete u zodijačkim znakovima-Poruka Venere u Vodenjaku je: “Daleko od očiju je često i daleko od srca.”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sunce u Vodenjaku predstavlja idejnu snagu i težnju da prkosi ustaljenom i općem mišljenju. Privlači pažnju na sebe neobičnim i ekscentričinim ponašanjem tako što iznenađuje i zapanjuje druge ljude, posebno one tradicionalnih shvaćanja. Ima potrebu da vas impresionira u trenucima kada to najmanje očekujete. U slučaju da se umori od jedne ideje, ambicizno se hvata neke druge, a toliko je toga što čeka da bude otkriveno iza sljedećeg ugla. Njegovi planovi za mnoge su nerazumni, jer živi u budućnosti i običan čovjek ga često ne razumije dok ono žonglira po tankoj liniji između ludila i genijalnosti. Sunce u Vodenjaku simbolizira čovjek s krčagom u rukama koji zahvaća vodu saznanja i ponovo je prosipa. Volja je odlučna i ustrajna, i neće se povući ni milmetar, ako nešto odluči. Poruka Sunca u Vodenjaku je: “Individualnost treba poštovati i zato budite biće za sebe.”

Mjesec u Vodenjaku se ugodno osjeća kada može slobodno slijedi bezbroj interesovanja i kada je društveno prihvaćen. Ako želite da se približite ljudima s Mjesecom u Vodenjaku, nikada nemojte ih obvezujete kućanskim poslovima. Oni pripadaju svima, i baš zato nikom. Imaju potrebu da u svom bližem okruženju budu okruženi intelektualnim ljudima, ali najveća ljubav im je uvijek – sloboda. Prisutan je strah da će ih osjećaje samo prema jednoj osobi ograničiti u daljnjem razvoju duha. Ako situacija postane problematična u privatnom okruženju, dolazi do brzog hlađenja emocija. S obzirom da se rijetko kada osvrću na prošlost, često nakon ljubavne veze ostaju u prijateljskoj vezi s istom osobom. Mogu otići već sljedećeg trenutka, nestati preko noći, pojaviti se iznenada, ali mogu i nikada se ne vrate. Često su zbunjeni u krugu obitelji ili u početku kada trebaju preuzeti ulogu majke ili supruge. Poruka Mjeseca u Vodenjaku je: “Uvijek budite iskreni prema sebi, jer ako slijedite sebe, možete stići i do one duge o kojoj ste maštali kada ste bili mali.”

Merkur u Vodenjaku ima potrebu za neobičnim razgovorima. Može isprva u društvu biti povučen i stidljiv, da bi iznenada počeo pričati o nečemu što do tada uopće nije bila tema. Vi ćete govoriti o filmu koji ste gledali, a Merkur u Vodenjaku će vas iznenada prekinuti sa: “Da li znao da broj devet simbolizira cjelovitost?” Njegove ideje imaju ulogu da sudbinski ispune obećanja sutrašnjice i možete ih zvati “čudima budućnosti”. On ne razmišlja da ide na plažu u toplim ljetnim danima, ne razmišlja da ostane unutra kada pada kiša, kao što ni ne razmišlja da ide spavati onda kada sav normalan svijet spava. Njegove misli su odvijaju sto godina unaprijed i kad povremeno svrati u sadašnjost, donijet će vam neke ideje iz budućnosti, a dok vam ih bude izlagao, ostat ćete u čudu ili ćete pomisliti da imate posla s luđakom. Njegove zamisli i ideje mnogima izgledaju nepraktične samo zbog toga što je mislima zaronio u budućnost, a ono o čemu on danas razmišlja, mnogi će razmišljati, ali i razumjeti tek za pedeset godina. Poruka Merkura u Vodenjaku je: “Moje misli hodaju po zemlji čudesa u kojoj se čuda i događaju.”

Venera u Vodenjaku izražava osjećaje razumno dok je nagon za zadovoljstvom obojen željom za eksperimentiranjem. U bliskim odnosima rijetko zanovijeta i neće vas gušiti emocijama, au brak rijetko kada ulazi nepromišljeno, nikada ne žureći da upozna vaš roditelje. Može vas upitati kako joj stoji haljina koju je obukla, ali iz čiste znatiželje, jer što god odgovoriti to za nju neće imati značaja. Ima potrebu stalno eksperimentira kada vam zakazuje sastanak, tako da vam jednom reći da se nađete u ulici gdje živi, ​​da bi vam sljedeći put rekla da je čekate na desetom stepenici koji vodi do opservatorija. Granica između prijateljstva i ljubavi za Veneru u Vodenjaku je nejasna, a ako je pustite da luta kao Alisa po zemlji čudesa, onda vas nikada neće pitati za vaš izlaske s drugima. Možete je zauvijek izgubiti ako pokažete konzervativnost, posesivnost i ljubomoru, mada teško izražava duboka osjećanja, jer je njen razum povezan s dušom. Poruka Venere u Vodenjaku je: “Daleko od očiju je često i daleko od srca.”

Mars u Vodenjaku ima potrebu da se dokazuje kroz aktivnosti i djela koja “pucaju” kao grom iz vedrog neba, donoseći naboj i uzbuđenje. Zbog toga, njegovo djelovanje možete osjetiti kao iznenadni potres koji pomiče tlo ispod vaših nogu ili kao eksploziju groma koji prepolovljuje stogodišnje stablo. Ostvarenje osobnih ambicija može biti ometano preuzimanjem ciljeva koji su usmjereni za dobrobit i napredak cijelog čovječanstva. Međutim, ambicije mogu biti ometane i potrebom za rizicima i kockanjem sa životom, pa se često može naći i izvan granica onoga što je društveno prihvatljivo. Zbog toga je čest među revolucionarima i pokretačima novih ideja, ali i među kockarima, buntovnicima, kriminalaca i narkomanima, jer u sve ove avanture ulazi prvenstveno iz radoznalosti i želje da proba nešto novo. S njim ćete uvijek osjetiti promjene u zraku. Poruka Marsa u Vodenjaku je: “Živite svoj život koji ste sami odbrali.”

Jupiter u Vodenjaku ima mogućnost za napredak samo uz temeljno razumijevanje svih procesa koji se događaju u društvu. Misaono procjenjuje okolnosti i ljude. Takav pristup omogućuje mu da ide naprijed, radujući se životu. Vjeruje u čovjeka koji je spreman svoje ideje da podredi općem dobru, a ne osobnim ambicijama. Pozitivno gleda na sve promjene u društvu, jer smatra da svaka promjena u sebi nosi nadu u bolje sutra. Sposoban je u čovjeku pronađe knjigu znanja, kao i da u modernim i naprednim tokovima pronađe korisno, kao što vjeruje da se pozitivne osobine mogu razvijati samo ako su oči čovjeka usmjerene ka budućnosti. Nagon da se poveže s nečim većim od sebe motiviran je velikim i krupnim koracima, koji idu čak i do drugih planeta. Vjera u višu silu rađa se u intelektualnim i znanstvenim pothvatima. Poruka Jupitera u Vodenjaku je: “Tek kada se čovjek oslobađa stega i ograničenja iz prošlosti može ići naprijed ispunjen optimizmom i pozitivizmom.”

Saturn u Vodenjaku ima potrebu da se potvrdi tako što će kontrolirati sve procese koji se odvijaju u društvu, odvajajući korisno od beskorisnog. Ono što je korisno za čovjeka i čovječanstvo u cjelini, trudit će se uz napor i upornost konkretno sprovede u djelo, a ono što nije – kritikovaće uz odbacivanje. Prepreke za ostvarenje ambicija mogu biti u stavovima, koji su za druge čudni i neobični. Ulaže trud i disciplinu da bi izbacio sve ono što je štetno radi intelektualnog razvoja čovjeka, kao i znanja uopće, korisnog za reforme i progres. Posjeduje jak nagon da obrani svoju misaonu strukturu ili ideje, a najvažnije je da se oslobodi straha od eksperimentiranja, jer to može biti prepreka da se kreće naprijed. Može i sam ometati postizanje vlastitih ciljeva, jer se drži kruto i strogo, što dovodi do otpora u prihvaćanju ideja koje pomažu razvoju opštečovečanske vizije blagostanja. Poruka Saturna u Vodenjaku je: “Oprezno prihvaćaj znanje i pokaži zrelost i mudrost da bi ga mogao primijeniti, jer bez primjene postaje beskorisno.”

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK