Vodenjak / Ovan-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U ovoj zaista pozitivnoj kombinaciji, Ovan darežljivo poklanja Vodenjaku neophodnu snagu da se koncentrira na određeni cilj. Rezultat je određeniji znak, manje obuzet iracionalnim idejama, uglavnom zainteresiran za ono što moče učvrstiti temelje za harmoničan razvoj kako njegove ličnosti, tako i osobnih interesa.

Ovo će zatim pomoći da se stvori ona duboka originalnost koju ličnost rođena u znaku Vodenjaka nikada neće žrtvovati.

Osoba obdarena ovom dvostrukom zodijakalnu obojenošću ima šanse da ostvari jedan kontinuirani proces između duhovnih i tjelesnih vibracija. Originalnost, spontanost, individualizam, otvorenost duha, ljubav prema životu i duhovnost se ujedinjuju kako bi dali idealistu, poletno i aktivno biće, čije ideje nije uvijek lako slijediti, niti predvidjeti njegova djela.

Ova ličnost uglavnom ima potrebu da se bori za neki cilj, da omogući prolaz svojim idejama, da ih izloži pred najširom publikom. Ako i baca ponekad naivan pogled na svijet i sebi slične, to nije samo nedostatak jer joj to dozvoljava dokazati u velikom broju slučajeva jednu iznimnu svježinu pogleda, da ne podlegne utjecaju unaprijed stvorenih ideja svojih suvremenika ili iz prošlosti, nepokolebljiva je i sigurna u svoj identitet, unatoč ljubomornicima koji na nju ispaljuju strijele svojih ogovaranja. Rezultati aktivnosti kojoj se bude posvetila imaće relativan značaj za nju, ali daće ogromnu vrijednost njenim kvalitetama. Riječ je, bez sumnje, o fascinantnoj ličnosti, aktivnoj i plodnoj, izuzetno živog duha …

– U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svijetu je neposredan prije nego diplomatski. Prilično ste ekstrovertirani i tvrdoglavi, ne drži Vas mjesto! Ovan donosi Vašem znaku hrabrost i dinamičnost. Borite se za svoja uvjerenja kad je to potrebno, ali više volite koristiti duh. Toliko ste drugačiji od ostalih, pa Vam se često događa da Vas pogrešno shvate. Inteligentni ste, pa dobro strukturira svoje ideje i razvijate misao u smjeru učinkovitosti. Od onih ste koji će uložiti ogromnu energiju u ono u što vjeruju, umijete pokrenuti druge, ali može se dogoditi da Vas sitnice onemoguće.

Nikada se ne ustručavate reći što mislite, bez obzira kome ćete stati na žulj. Idete nalik na “blic” prema svijetu, prema životu, s nevjerojatnom radoznalošću i idealizmom koji je skoro neiscrpan. Uvijek ste spremni za brz početak, puni optimizma i obećanja. Žeđ za slobodom i pustolovinama, sklonost riziku i stremljenje idealima čine od Vas velikog poduzetnika, istraživača, tvrdoglavog prethodnika i rođenog pionira – uglavnom ste obdareni velikom pokretljivošću i nepomerivim samopouzdanjem. Potrebno Vam je da malo kultivirati (obuzdate) tu snagu koju imate i njegovati dosljednost.

Vaša naivnost je razoružavajuća, toliko iskrenosti i poštenja mogu začude. Idealista ste, utopista, zanesenjak, ništa Vas ne zaustavlja. Naučite se odmarati, zašto stalno trčati? Vaša glavna karakterisika: neovisnost, koja ponekad zna biti zaista pretjerana …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK