Vodenjak-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Stelijum planeta u polju doma i obitelji, ali i mlad Mjesec u prvoj dekadi svibnja u ovom segmentu – otvorit Vodenjacima koje su u emotivnim vezama i brakovima jedan period kada mogu mnogo toga uraditi po pitanju sigurnosti i stabilizacije svog odnosa s partnerom. Partner je u ovom mjesecu mnogo stabilniji od vas, više okrenut trenutnim događanjima i budućnosti, dok ćete vi povremeno imati svoja preispitivanja, razmišljati o nekim problemima koji vas opterećuju u vašem odnosu. Ono što je najbitnije je mogućnost da se ove stvari brzo i lako prevaziđu. Potrebno je provoditi što više vremena zajedno, možda je najbolje da se ušuškate u udobnost svog doma i da zajednički kujete neke lijepe planove. Neki duži emotivni odnosi sada mogu krenuti i ka ozbiljnijim vodama i vas dvoje se odlučiti za neki značajniji korak u vezi. Sve u svemu – ni malo nije loše! Ukoliko ste sami, vladar vašeg polja ljubavi, Merkur, ide retrogradnim hodom, pa bi bilo dobro da se manete razmišljanja o bivšim emotivnim partnerima i da prestanete sebi prenositi zbog nekih propusta iz prošlosti. Da, stoji mogućnost da se neki odnosi sada i obnove, ali je pitanje koliko bi to bilo trajno i da li bi vam donijelo potrebno zadovoljstvo. Ja vam predlažem da pričekate treću dekadu svibnja, kada Sunce i Venera ulaze u vaš polje ljubavi. Neke nove priče se tada mogu pokrenuti, a vi se osjetiti živo, poletno i veselo … ljubav je tu, blizu vas.

posao

I kod Vodenjak je tijekom ovog mjeseca komplicirana poslovna situacija. No, daleko da je svibanj bez prilika za napredovanje, samo ćete morati biti pažljiviji u svojim potezima. Vladar polja posla i novca, Jupiter, kreće direktnim hodom krajem prve dekade. Od tog momenta, promjene u poslovnom segmentu koje ste pokrenuli u prethodnom razdoblju, počeće da zaživljavaju i da se ostvaruju na lakši način. ipak, vladar polja karijere, Mars, i dalje ide unatrag, što ukazuje na potrebu za promišljenošću tijekom cijelog ovog razdoblja. Znači – ne brzajte, usmjerite se dobro na ono što radite, da ne biste pravili propuste i pogreške, jer ne zaboravite – Merkur je nepovoljno postavljen tijekom cijelog svibnja. Vodenjaci sada mogu jako uzdići privatni segment, a pojedini će čak sklopiti i ortakluk i posvetiti se privatnom poduzetništvu. Treća dekada svibnja je u potpunosti i samo vaša, vrijeme za financijski uspon i uspjeh u svakom segmentu!

Zdravlje

I sami ste svjesni da vaš energetske snage nisu neiscrpne. Nađite vremena za odmor, za opuštanje, za trenutke kada ste okruženi ljudima koji vam donose osmijeh na lice. Promjene u načinu prehrane sada mogu dosta pomoći općem stanju organizma, ali će biti potrebno uključiti i neki vid rekreacije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK