Vodenjak-Mjesečni horoskop za rujan 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Sunce predstavlja vašeg emotivnog ili bračnog partnera, a početkom rujna će biti pomračeno. Očigledno je da će voljena osoba ili supružnik imati tijekom ovog razdoblja velike probleme I da će biti neophodno da vi budete spremni pritekne u pomoć I pružite rame za plakanje. Nemojte se “izmaći” iz situacija kada ste voljenoj osobi potrebni kao podrška, jer je neophodno da budete odgovorni prema osobi s kojom ste u emotivnoj relaciji. Postoji tendencija da će se neki od vas distancirati od partnera, ne shvaćajući da njegovo ponašanje u suštini pokazuje da ima velike osobne probleme s kojima se teško bori. U ovom periodu je potrebno biti širokih shvatanja I prihvatiti neke kompromise, čak iako vam oni nisu mili. I pored svih ovih savjeta, itekako je moguće da neki od odnosa tijekom rujna prestanu postojati. Ne podliježite ishitrenim odlukama, razdoblje od drugog dijela mjeseca donijet će vam ponovno sklad I mir u vašim emotivnim relacijama … .Slobodno Vodenjaka – planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, Merkur, tijekom većeg dijela rujna bit će u retrogradnom hodu. Moguće je da će biti manje ljubavnih prilika, a neki od vas će pokušavati I obnoviti odnos s bivšim emotivnim partnerima. U svakom slučaju, komunikacija s onima koji vam se sviđaju će povremeno “kolebljivo”. Ipak, ovo ne znači da je ovo mjesec bez dobrih prilika za vas – od polovice mjeseca krećete sa mnogo jačim aktivnostima, a treća dekada rujna donosi vam pravo ljubavno ostvarenje.

posao

I kod Vodenjak će poslovni segment pretrpjeti velike promjene tijekom rujna. Pomrčina Sunca pada u vaš polje tuđeg novca, ali I kriza I promjena I u poslovnim partnerstvima može doći do situacija s kojima ćete imati problem izaći na kraj. Evidentno je da ćete imati velikih problema sa namicanjem potrebnih financijskih sredstava, a moguće je da neki novac na koji ste računali, a koji vam je potreban za izmirenje obveza, nećete moći dobiti tako lako. Također, polovicom mjeseca se u vašem polju posla I novca događa pomračenje Mjeseca, što će dodatno doprinijeti da se osjećate destabilizovan, ali I da shvatite da je potrebno što prije napraviti neke korjenite zaokrete u poslovanju. Ipak, ulaskom Jupitera u vaš polje ekspanzija, planova, stranaca krajem prve dekade – vi osobno ste dobili jednu moćnu podršku, koja će se aktivirati na pravi način u drugom dijelu rujna. Treća dekada mjeseca donijet će vam neočekivani pokret ka novim suradnjama, a pojedini od vas će u tom razdoblju naći potpuno novi posao, ili se prihvatiti dodatnih angažiranja, koja će oporaviti vaš financijski segment.

Zdravlje

Prva dekada mjeseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, što će naročito osjetiti pripadnici starije generacije. Mogući su problemi s probavom, stomačnim dijelom, a mogli biste odradite I krvnu sliku I provjerite stanje krvnih žila. Ostatak mjeseca donosi solidne zdravstvene prilike.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD