Vodenjak-Mjesečni horoskop za rujan 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Važan je sam početak mjeseca jer vi ste savršeni ste kada sami radite. Imate dosta toga pokrenuti i nećete se okrenuti čekaju i prepuštanju sudbine. Posao koji je pred vama dat će dosta suradnika o kojima morate brinuti ili ih dodatno edukujete. Sebe ste postavili za autoritet i tako će biti. Važni su datumi za novac, zaradu, uplate na konto. Tada možete očekivati ​​olakšanje ali Vodenjaci znaju opustiti, da skrenu s plana rada i tako odu u troškove koji im nisu potrebni. Dobra komunikacija sa suradnicima može pomoći tijekom cijelog mjeseca.

LJUBAV: Povratak na staro ne treba biti, jer ovaj mjesec donosi mnoge mogućnosti za susret s novim partnerom koji može izmijeniti daljnji emotivni tok. Ipak mislite na jednog Lava koji vam je muke zadao tijekom ljetnog razdoblja. Tako će biti i sada, ali gledajte ga postaviti na svoje mjesto jer njegova neobuzdana priroda zna da zavara, zavede pa ostavi, što bi bilo loše za vaš ,, srce ,,.

ZDRAVLJE: Previše se iscrpljujete. Morate vodite računa o svom organizmu posebno u dane velikih temeraturnih promjena, razlika, jer možete imati kasnije ozbiljnijh posljedica.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.