Vodenjak-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Prosinac je mjesec koji donesi susrete i sastanke za daljnji plan u radu. Važno je da imate sustav rada i da ste okrenuti svojim idejama. Imat ćete u jednom trenutku mnogo ponuda, možda se nećete moći odlučiti kojim putem ići, ali u tome sprječava retro Merkur koji se nalazi u polju prijetelja i suradnika iz inozemstva. Pričekajte da se taj aspekat završi i brže ćete postići cilj od drugih. Mars u vašem desetom polju od 9. prosinca daće rješenja, ali i dobru zaradu, pa čak i brzu zaradu tamo gdje niste očekivali. Imate pojačanu intuiciju kada su planovi u pitanju, vjerovatno ćete savjetovati i druge, ali ipak najbolje zadržati za sebe. Dolazi vrijeme rada, velikih organizacija poslova, suradnje s inozemstvom.

LJUBAV: Prava priroda Vodenjaka ide ka samoći. Često ste umorni od drugih, posebno od osoba koje su posesivne. Ali imate iznenadni susret u jednom društvu na samom početku mjeseca. Osoba će vas sigurno oduševiti i rođena je u znaku Strijelac. Možda se odvažite pa negdje otputujete. Strijelac bi bio idealan u ovom trenutku jer vas opušta od svih vaših opterećenja koja imate tijekom dana. Oni koji su u braku mogu biti puni razumijevanja za napor koji ulažete da uspijete u zajedničkom životu, ali ipak pazite na taj retrogradni Merkur koji više pravi nesporazum nego istinsku svađu.

ZDRAVLJE: Morate se bavite duhovnim vježbama. Psihofizička relaksacija je nešto što vam je potrebno kao imperativ. Ne zapostavljajte odlazak na kontrolu kod specialiste, ultrazvuk, posjeta stomatologu ili ginekologu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.