Vodenjak-Mjesečni horoskop za listopad 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Dobri su aspekti Marsa i Plutona koji vam daju snagu poboljšati stanje na poslu. Počinjete ozbiljno raditi. Ako ste Vodenjak koja ima prirodno Jupiter u drugom polju, to znači da nećete više živjeti od sreće ili donacije drugih vać ćete se ozbiljno pozabaviti svojim djelima i kreativnim radovima. Ono što vam se preporučuje jeste svakako sve što ima veze s tehnikom, strojevima, posebno u drugoj polovici mjeseca kada i možete napraviti veliki posao iz te oblasti, ali i novac. Vodenjaka koje imaju tvrtke, rade u većim tvrtkama – uvećavaju svoj kapital poslovima iz drugih zemalja.

LJUBAV: Sve što trebate raditi jeste da budete iskreni. Kao da vam je dosadno, pa ćete vrijeme tijekom mjeseca više provedite izvan kuće i tako partnera lišite ljubavi i strasti. Ako ste u braku, onda je to period kada želite pomognete voljenoj osobi pronaći smisao života, ljubavi, odnosa s drugima. Dobar ste supružnik, nastavite tako.

ZDRAVLJE: Možda niste dobro kada je raspoloženje u pitanju, ali jeste organski. Čuvajte se padova, ozljeda, posebno čuvajte glavu i organe na njoj.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.