Vodenjak-Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

posao

Sve dok Mars boravi u znaku Škorpiona, u vašem desetom polju, moguće su promjene na poslovnom planu. Imajući u vidu da je Saturn retrogradan do 13. kolovoza, kada prelazi u direktno kretanje i da mu se u tom periodu pridružuje Mars, moguće je da se tek tada steknu uvjeti za neku veću promjenu, ili za neki poslovni aranžman na koji čekate već neko vrijeme. Ali sama promjena neće ići brzo. Radi se o aspektima teških i “nezgodnih” planeta koji uvijek podrazumijevaju veće vremenske intervale. U ovom slučaju, radi se o započinjanju novog ciklusa koji se tiče posla do čije realizacije će doći dosta kasnije. To praktično znači da bi trebalo da se oboružati strpljenjem i da ne očekujete brze rezultate, čime god da se bavite. S druge strane, ako ustrajno radite na ostvarenju ciljeva bez obzira na prepreke, možete se nadate velikim ostvarenjima. Ne ulazite naprečac u sumnjive poslove jer su mogući gubici zbog tuđe pogrešne procjene.

ljubav

Stelijum planeta u vašem u sedmom polju obilježit ovaj period kao jedan od bitnijih tijekom ove godine, pa je nephodno da ono o čemu razmišljate kada je ljubav u pitanju, provesti u djelo što prije, jer su rokovi kratki. Ukoliko to ne počnete na samom startu razdoblja, šanse za promjenu se smanjuju proporcionalno protoku vremena. Prvi dio ciklusa od 22. srpnja do 5. kolovoza je pogodan period za rješavanje svih neraščišćenih problema i situacija, dok je razdoblje nakon toga idealan za sumiranje rezultata ili, ako ne iskoristite povoljnu priliku, za filozofiranje o propuštenoj šansi. Od vas zavisi koji od ova dva scenarija će biti aktualan. Dakle, budite spremni za važne odluke. Ukoliko ste slobodni, uživat ćete u novim poznanstvima i prijateljskim vezama, a moguće je da u gomili novih lica naletite i na osobu kao stvorenu za vas.

Zdravlje

Zdravlje je solidno, mada ste skloni čestim promjenama raspoloženja, zbog nesređenih misli. Priuštite sebi više trenutaka razonode i opuštanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK