Vodenjak-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Ovo je mjesec kada Vodenjaka postaju unaprijeđene i imaju predispoziciju za napredak. Bit ćete ponijeti uspjehom i velikim mogućnostima koje ćete sigurno ostvariti. Potrebno vam je suradnja s vatrenim znakovima jer oni imaju dinamiku koja vama treba da bi brže ostvarili posao. Pomrčina Sunca donosi da ćete se izborite sa starim problemima i uđete u novo poglavlje poslovanja bez otežanja i razmišljanja za bolje sutra. Ovan i Jarac dobri suradnici, Vaga i Rak dobri za kreativni dio posla, dok Blizanci i Vodenjaci trebaju raditi na marketingu.

LJUBAV: Vodenjaci u braku mogu imati problem u komunikaciji. Česta izoliranost, samoća natjerat neke da se okrenu nevjernom životu. Osoba iz znaka Djevice može biti zanimljiva ili jedna profinjena Vaga koja provodi svoju volju na jedan suptilan način. Morate pripaziti u ovom razdoblju retro Merkura loše komunikacije i eklipse Sunca, ne pokvarite vezu ili brak, zbog nesporazuma. Slobodne Vodenjaci imaju šansu da se zbliže tijekom jedne posjete prijatelja sa Škorpionom, Vagom ili osobom iz znaka Rak.

ZDRAVLJE: Pretjerani strahovi i nesanica su slabe točke ovog mjeseca za Vodenjaka. Na moru obavezno koristite visok faktor za zaštitu od sunca.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.