Vodenjak / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ova kombinacija u horoskopu nije bas poželjna jer u većini slučajeva stvara kompliciranu ličnost, koja se koleba između poštovanja i preziranja priznatih vrijednosti, koja bi istovremeno i da se nametne ali i djelovati iz prikrajka. Ali, to je težak zadatak koji traži veliko poznavanje sebe i odustajanje od izvjesnih sebičnih navika. Ovaj spoj znakova kod Vas naglašava izraženu samosvijest koja trpi neke loše utjecaje sa strane, što rezultira određenim neskladom. Vaša samosvijest, naime, nije unutarnja vrijednost Vašeg bića, zbog čega neprestano tražite (i trebate), i vanjske potvrde o svojoj vrijednosti.

Ali, ako čovjek želi biti u centru zbivanja mora naučiti da pusti vanjske utjecaje djelovati na dio njegove ličnosti, kako bi živio u skladnim odnosima s drugima. Njegovi motivi moraju istovremeno da odgovaraju zahtjevima egoizma i altruizma, što predstavlja uravnoteženo dopunjavanje te dvije proturječne stvari. Bez te ravnoteže, ako previše teži ka uspjehu, on riskira da ne ostvari svoj velikodušni i humani ideal, ili da razočara one koji vjeruju u njega.

S druge strane, ako svoju osobnost potiskuje više nego što treba, riskira da ne uspije zbog nedostatka uvjerenja i samopouzdanja. U oba slučaja dolazi do pada njegovih sposobnosti i gubljenja energije kroz frustraciju, samosažaljenje, i neopravdane primjedbe i optuživanje okolnosti i partnera. Nema većeg razočarenja nego znati da smo za nešto sposobni i da usprkos svojim naporima ne uspijevamo …

– Normalno je da ove negativne manifestacije veze Vodenjak – Lav, i za Vas predstavljaju zamku, kojoj ponekad nećete moći izbjeći.

Posjedujete sposobnost da gledate na život s čudnog stanovišta, zapažajući stvari većina ne može vidjeti, prezentirajući tvrdoglavo svoje ideje da bi ih učinili interesantnijim i življim. Vašoj burnoj emotivnoj prirodi je pretpostavljena mentalna snaga tako da odajete dojam mirne, stabilne, osobe koja zna što hoće. Usprkos klimi nesigurnosti i nestabilnosti, koju stvaraju životne okolnosti izvan uobičajenih i svakovrsnih iznenađujućih osobnih događaja, Vi se, u osnovi, vrlo teško mijenjati. Te promjene, kada do njih dođe, su površinske, koliko god izgledale spektakularne i uzbudljive.

Prijatelji, zaštitnici, partneri, zauzimaju važno mjesto u Vašim preokupacijama. Nalazeći se s njima u neprestanoj komunikaciji radi obrane zajedničkih interesa, iz razloga zajedničke odgovornosti ili uzajamnih dugovanja. U svakom slučaju, tražite uspostaviti suradnju s drugim osobama, zbog čega će Vam se često ukazivati ​​prilike za kontakte sa skupinama, krugovima, udruženjima svih vrsta.

Slobodni ste i emancipovani, pouzdan i korektan prijatelj i suradnik, zapaženi zbog svoje naročite ličnosti, intelektualnosti, naprednih ideja, šarma i otvorene naravi. Sve te osobine, čine Vas osobom koja je stvorena za društveni život, karijeru … Ali cijena koju za to morate platiti ponekad je previsoka: tiče se Vašeg privatnog života, doma, obitelji …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK