Vodenjak & Lav-Kako se Vodenjak slaze sa ….. Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Rezerviranost Vodenjaci ce se pokazati kao izazov za Lava i vjerojatno razlog koji će im osigurati prvi kontakt, jer ce Lav pozeleti da dokaze da Vodenjak posjeduje mnogo topliju i osjećajne licnost, nego sto izgleda pod tom svojom ledenom površinom. Mada, Lav ce morati nauci da akceptira cinjenicu da Vodenjak nikada nece biti tako srcano topla i plemenita, kao sto bi on to rado želio. Oboje su ispunjeni ponosom i posjeduju fixna misljenja, sto ih moze navesti na mnoge medjusobne svadje i argumente. Oboje pripadaju fixnim znacima, dakle iako su prirodni partneri, ego-konflikti su i vise nego moguci. Lav voli svijet a Vodenjak humanost – to im cini exelantnu kombinaciju za međusobnu suradnju na projektima povezanim s publikom. Oboje pokazuju razumijevanje jedno prema drugom kada se radi o intimnim stvarima, potrebama i željama. Mnoge Lav-Vodenjak veze bujaju na plodnom zemljistu međusobnog divljenja. Lav se divi jedinstvenošću, vizijama i domišljata karakteristikama Vodenjaka. Zauzvrat, Vodenjak se divi Lavovoj energiji, karizmi i dostojanstvenošću – Vodenjak uvijek ima novih ideja, ali ne uvijek i ambiciju da te ideje ostvari kao sto to Lav radi. Vodenjak je humanista i ne tako jako zainteresiran za materijalno bogacenje; dok je kod Lava uspjeh i financijalni razvoj na prvom mjestu, uz vrlo malo strpljenja za Vodolijin ideale, koji Lavi izgledaju nerealistično. Nizi tipovi Vodenjaka teze ka podloscu u zivotu, nikada ne izazivajući nista, osim grube sukobe s bračnim partnerom. Vec prvi put kada Lav osjeti tu podlost, on gubi respekt prema Vodenjaku i trazi izlaz iz te zajednicke veze, kao i novog partnera koji ce biti dostojan njegovog respekta. Iako ovo dvoje jako privlacno djeluju jedan na drugog, u Zodijaku se nalaze jedan naspram drugog, sto moze donijeti jako dobre ili pak jako lose odnose izmedju ovih partnera. Vodenjak mrzi biti vezan, i ako Lav uspije obuzdati svoju posesivnost, Vodenjak ce se cak i naviknuti na zivot u Lavovom ljubavnom kavezu. Prvenstveno, Lav zivi i funkcionise na fizičkom a Vodenjak na mentalnom nivou. Isto tako, ovo dvoje zastupaju razlicita misljenja o neovisnosti: za Lava nezaviosnost znaci postizanje uzvisenog i extravagantnog zivotnog stila; za Vodenjaka neovisnost znaci slobodu za istrazivanje i otkrivanje novih horizonata. Zajedno mogu biti dobar tim, ali ako Vodenjak izgubi strpljenje s Lavovom konstantnom potrebom za komplimentima i pohvalama, problemi mogu postati neresivi. Ovaj spoj moze biti uzbudljiv i i potencijalno dugotrajan, ako uspiju naci zajednicke interese, koji ce biti u stanju prekriju njihove velike razlike i ublaze nesporazume i svađe. Kombinacija Vodenjak-Lav nije povoljna u poslovnim odnosima – njihovi pogledi na prihode i razvitka su toliko različiti da im mogu donijeti samo velike svađe i konstantna medjusobna koskanja, pa njihovi poslovni projekti najvjerojatnije neće biti u stanju ni da se pomaknu sa pocetne tacke.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD