Horoskopius

Vodenjak & Lav-Kako se Vodenjak slaze sa ….. Ljubavni profil (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Rezerviranost Vodenjaci ce se pokazati kao izazov za Lava i vjerojatno razlog koji će im osigurati prvi kontakt, jer ce Lav pozeleti da dokaze da Vodenjak posjeduje mnogo topliju i osjećajne licnost, nego sto izgleda pod tom svojom ledenom površinom. Mada, Lav ce morati nauci da akceptira cinjenicu da Vodenjak nikada nece biti tako srcano topla i plemenita, kao sto bi on to rado želio. Oboje su ispunjeni ponosom i posjeduju fixna misljenja, sto ih moze navesti na mnoge medjusobne svadje i argumente. Oboje pripadaju fixnim znacima, dakle iako su prirodni partneri, ego-konflikti su i vise nego moguci. Lav voli svijet a Vodenjak humanost – to im cini exelantnu kombinaciju za međusobnu suradnju na projektima povezanim s publikom. Oboje pokazuju razumijevanje jedno prema drugom kada se radi o intimnim stvarima, potrebama i željama. Mnoge Lav-Vodenjak veze bujaju na plodnom zemljistu međusobnog divljenja. Lav se divi jedinstvenošću, vizijama i domišljata karakteristikama Vodenjaka. Zauzvrat, Vodenjak se divi Lavovoj energiji, karizmi i dostojanstvenošću – Vodenjak uvijek ima novih ideja, ali ne uvijek i ambiciju da te ideje ostvari kao sto to Lav radi. Vodenjak je humanista i ne tako jako zainteresiran za materijalno bogacenje; dok je kod Lava uspjeh i financijalni razvoj na prvom mjestu, uz vrlo malo strpljenja za Vodolijin ideale, koji Lavi izgledaju nerealistično. Nizi tipovi Vodenjaka teze ka podloscu u zivotu, nikada ne izazivajući nista, osim grube sukobe s bračnim partnerom. Vec prvi put kada Lav osjeti tu podlost, on gubi respekt prema Vodenjaku i trazi izlaz iz te zajednicke veze, kao i novog partnera koji ce biti dostojan njegovog respekta. Iako ovo dvoje jako privlacno djeluju jedan na drugog, u Zodijaku se nalaze jedan naspram drugog, sto moze donijeti jako dobre ili pak jako lose odnose izmedju ovih partnera. Vodenjak mrzi biti vezan, i ako Lav uspije obuzdati svoju posesivnost, Vodenjak ce se cak i naviknuti na zivot u Lavovom ljubavnom kavezu. Prvenstveno, Lav zivi i funkcionise na fizičkom a Vodenjak na mentalnom nivou. Isto tako, ovo dvoje zastupaju razlicita misljenja o neovisnosti: za Lava nezaviosnost znaci postizanje uzvisenog i extravagantnog zivotnog stila; za Vodenjaka neovisnost znaci slobodu za istrazivanje i otkrivanje novih horizonata. Zajedno mogu biti dobar tim, ali ako Vodenjak izgubi strpljenje s Lavovom konstantnom potrebom za komplimentima i pohvalama, problemi mogu postati neresivi. Ovaj spoj moze biti uzbudljiv i i potencijalno dugotrajan, ako uspiju naci zajednicke interese, koji ce biti u stanju prekriju njihove velike razlike i ublaze nesporazume i svađe. Kombinacija Vodenjak-Lav nije povoljna u poslovnim odnosima – njihovi pogledi na prihode i razvitka su toliko različiti da im mogu donijeti samo velike svađe i konstantna medjusobna koskanja, pa njihovi poslovni projekti najvjerojatnije neće biti u stanju ni da se pomaknu sa pocetne tacke.

Pozitivni i negativni ljudi

U klasičnoj psihologiji ova dva tipa ljudi nazivaju se, viši psihološki tip ličnosti (pozitivan čovjek) i niži psihološki tip ličnosti (negativni čovjek), koje sam opisivala

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK