Vodenjak & Blizanci-Kako se Vodenjak slaze sa ….. Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Oba znaka pripadaju vazdusnim horoskopskim znakovima, pa je mentalna konekcija u ovoj kombinaciji exelantna. Oboje posjeduju intelektualne sposobnosti, vole razgovor i razmjenu ideja i posjeduju puno energije za zajednicko trosenje. Uzivaju u medjusobnim inteligentnim izjavama i zaključcima i rado vode dugotrajne, fascinantne razgovore o ljudima, idejama i lokacijama. I jedno i drugo preziru gubljenje vremena! Vodenjak zeli slobodu da se pozabavi svojim projektima i planira svaki korak unaprijed. Blizanac zeli intelektualnu slobodu, sposoban je promatra situaciju s nekoliko točaka gledišta i time razumije Vodolijin razloge za izbor projekta koji podrzava. Nekonvencionalni Vodenjak voli biti spreman za svaku pustolovinu ili experiment, sto ce i Blizanca drzati u formi. U svakom slučaju, Vodenjak posjeduje stabilnost i jačinu duha i spoznavsi to Blizanac ce se osecati zbrinuto saznanjem da ce imati na koga da se osloni ako vremena postanu teska. Brizne i humanitarne namjere Vodenjaka izazvace postovanje i odobravanje kod Blizanca. Uran, vladar Vodenjaka, pun je iznenadjenja i neočekivanih promjena. To ce u potpunosti odgovarati Blizancu – rijetko ce biti dosadno u ovoj kombinaciji i Blizanac ce dobijati dovoljno stimulacije za svoju dualnu licnost. Vodenjak je podanik odgovornog Saturna i nezabrinutog Urana, dok Blizancem upravlja komunikativni Merkur, bozanstveni glasonosa. Zrak je element svijesti, komunikacije i transfer znanja. Vodenjak je uvijek pun velikih ideja, jer Uran podrzava progresivno i originalno razmisljanje, a Saturn daruje odlucnost pretvaranja tih ideja u djelo. Vodenjak ponekad tezi da postane emocionalno ovisan i spreman je da isproba sve novo uz partnera, cak i kada se radi o ljubavi i sexu. Blizancu to odgovara i cesto ce uzivati ​​u zajednickim diskusijama “poslije akta”. Ali za razliku od Blizanca, Vodenjak voli ponekad biti “vuk samotnjak” i s vremena na vrijeme ce mu trebati period odstojanja i samoce, za punjenje svojih unutarnjih baterija. Upozorenje: kada Vodenjak pozeli period samoce, Blizanac ne treba reagirati uvredjeno! Radi se o prolaznom stanju koje ce brzo nestati. U ljubavnoj i sexualnoj umjetnosti Vodenjak je spreman da pokusa sve novo i fasciniran je sexualnim experimentima. Ovo dvoje ce se rijetko dosađivati ​​jedno s drugim, pa čak i ako do toga dođe, Vodenjak ce teziti ka bludnom prijedlogu da u ljubavnu igru ​​pozove i ponekog gosta! Ljubomora i ideja o posjedovanju partnera nekarakteristično je za ovaj spoj. Oni dobro funkcioniraju kao tim: kao bračni drugovi, ljubavnici, poslovni partneri ili samo prijatelji. Najbolji aspekt odnosa izmedju Blizanaca i Vodenjaka je njihova sposobnost da surađuju i djeluju kao tim. Zajedno ce biti u mogućnosti pružiti dobru podlogu za njihove inspiracije i fantazije. Njihova uspješna verblna interakcija moze ovaj spoj uciniti vrlo sretnim i uspješnim.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD