Vodeni znakovi – duboka intuicija Škorpioni ledi krv, Ribe nisu s ovog planeta

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Emotivnost i intuitivnost njihove su prirodne osobine. Oni će uvijek osjećati iznutra, bivajući povezani sa svojim unutarnjim glasom jače od ostalih. Kad se ta spona izgubi ili oslabiti, i oni se čine izgubljeni.

RAK

Muškarac – Uvijek se povezuju s domom, obitelji, izvorom, prapočetkom. Korijeni su to iz kojih raste čovjek, početak i kraj života, svijanje gnijezda I obiteljsko okruženje. Raku je najvažnija ona unutarnja istina o sebi, duša ljudska do koje se dopire samo dubokim cestama, iskrenost, vrlina, kristalna čistoća, intuicija. Muškarac Rak je malo nestabilan emotivno I vezan za majku previše.

Žena – Savršena domaćica I vezana za svoju obitelj iz koje potječe, ali I onu koju sama osnuje. Za djecu nema bolja majka u cijelom Zodijaku. Sklona je pretjerivanju I vrlo često mijenja raspoloženja. Svoju preveliku brigu za bližnje često ispoljava kroz suze. Kao I muški pripadnici ovog znaka I ženi Raku osciliraju osjećaje.

ŠKORPION

Muškarac – Sve ono što ne možemo vidjeti I osjetiti vanjskim osjetilima, Škorpion je u stanju predvidjeti. Umiranje i rađanje, preporađanje, rušenje da bi se gradilo, sposobnost obnove, regeneracija, smrt i život, borbe, krize, pobjede u borbi. Ali to je i bogaat duhovni svijet koji uvijek ide po rubu vanjskog, opipljivog i dubokog, neopipljivog. Njima je libido naglašen, ali on je baziran da dubokom duhovnom pripadanju.

Žena – Zavodnica koja je najprije zakamuflirana fasadom fatalne žene. Ipak, ona je jedno istinski osjećajno biće koje preživljava svoje unutarnje sukobe. Često se stvaraju predrasude za ženu Škorpiona. Samo maska ​​opasne I bezosjećajne joj daje zaštitu od vanjskih utjecaja koje ona ne može apsorbirati. Uživa u ljubavi svim osjetilima I apsolutno je predana.

RIBE

Muškarac – Ovaj znak nas svakako vodi u neke druge svjetove. Tko je za romantiku, bolju neće doživjeti s drugim znakom. Čudaci ili ljudi s posebnim talentima, umjetnici koji drugačije vide svijet, posvećenici osjećajima i kultovima, religiozni vođe, gurui, ali i iluzionisti, ovisnici, samoobmanjivači, lažovi radi užitka. Lako ih je zavesti ili oni lako zavedu druge.

Žene – talentovane glumice, pa I na životnoj sceni. Senzualne I zavodljive. Njihova realnost je negdje tamo … One su ipak za razliku od Škorpion, vrlo požrtvovane majke koje svoju djecu usmjeravaju u religioznom maniru I pridaju značaj duhovnom obrazovanju. Lijepih manira I odgojene, njima je teško odeleti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK