VLADAVINA VAGE i evo što to znači

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21. 3. – 20. 4)

posao

Početak perioda je prilično konfuzan, ali već poslije 27. rujna, kada vaš vladar Mars uđe u znak Jarca, poslovne okolnosti počinju mijenjati na bolje. Konačno se stječu uvjeti za realizaciju povoljnih poslovnih rješenja. Ali, financijska situacija je i dalje nestabilna, a mogli bi vas iznenade i neplanirani troškovi. Nakon ulaska u znak Jarca, Mars će se naći u nezahvalnom aspektu sa Jupiterom koji često dovodi do situacija u kojima se krše pravila. Izbjegavajte rizične transakcije i aktivnosti koje bi vas mogle dovesti u nezaahvalan položaj i naruše vašu reputaciju. Postoje naznake da tijekom ovog razdoblja zbog lakovjernosti lako možete postati žrtva nekog prodavača magle. Imajte na umu da vaš poslovni uspjeh ne ovisi samo o planetarnih aspekata, već i od detaljne analize i procjene situacije, kao i od svakodnevnog, marljivog rada. Pokušajte se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno. U suprotnom, mogući problemi s otplatom dugova.

ljubav

Na samom početku jeseni, Venera, vaš vladar sedmog polja mijenja znak i ulazi u kadentnu Škorpiona. Ako ste u stabilnoj dugoj vezi, ovo bi mogao biti period u kome ćete poželjeti promijeniti svoj status. Takvu želju, pojačat vatreni Mars koji SEKSTIL podupire Venerine težnje ka promjeni i trudi se da ubrza sva događanja. Ukoliko ste slobodni, moguća je obnova neke stare emotivne veze. Vjerojatno je u pitanju osoba iz prošlosti s kojom ste iz nekih razloga naglo i burno prekinuli ljubavnu idilu. Ako želite nekoj staroj ljubavi date novu šansu, imat ćete priliku za to. Kako je Jupiter sa Suncem dominanatan u polju partnerstva moguće da sve krene prilično brzo, pogotovo ako ste se u međuvremenu promijenili i shvatili da partnera nije moguće mijenjati već samo svoj stav prema situaciji i okolnostima. Onima koji su već u braku, slijede novi izazovi i iskušenja. Kao i na sve druge znakove, Venera u padu, u Škorpionu i na vas utječe u onoj mjeri u kojoj je aktivna u vašoj natalnoj karti.

Zdravlje

Merkurov okret u polju bolesti ukazuje na potrebu kontrole kroničnih bolesti. Obratite posebnu pozornost na prevenciju. Ne zanemarujte simptome upozorenja.

BIK (21. 4. – 21. 5)

posao

Ukoliko ste namjeravali punom parom krenete u nove projekte, morat ćete se strpite još malo. Venera, vladar vašeg znaka ulazi u Škorpiona na samom početku razdoblja, a pošto je ovo kadentan položaj, sva poslovna dešavanja gube na snazi. Šanse za nove poslovne uspjehe postaju slabije i teže ostvarive. Dobar aspekt s Marsom donekle olakšava situaciju, ali nikako u potpunosti. Sa druge strane, Saturn kao vladar karijere, u povoljnom aspektu sa Jupiterom pruža mogućnost nadilaženja problematičnih aspekata, ali svejedno slabiju nego što biste željeli. Složene međuplanetarne konfiguracije dodatno se kompliciraju jer se s početkom jeseni podudara Merkurov okret i prelazak u direktan hod. To praktično znači da je neophodno mijenjati neke loše dogovore i konsolidirati sve ostale, ali po novim pravilima.

ljubav

Ako ste u braku izbjegavajte sukobe, ako ni zbog čega drugog, ono zbog jakog položaja Marsa koji vlada vašim poljem partnerstva. Partner će biti svadljiv, hirovit i nepromišljen. Možete ga definirati kao tvrdoglavog i sebičnog. U ovom razdoblju mogle bi mu se omaknu teške riječi, iako tako stvarno ne misli, ali jednom izgovoreno ne može se povući. Ukoliko imate paralelnu vezu, čuvajte se, jer postoji opasnost da sve izađe na vidjelo. Ako ste slobodni bićete u prilici da obnovite veze s osobama koje su u prošlosti imale posebno mjesto u vašem srcu. Postoji mogućnost da zbog promijenjenih životnih okolnosti vaš odnos bude sada bude mnogo bolji nego ranije. Bit ćete spremni prilagoditi se jedno drugom na nov i sasvim svjež način. Mladi će imati dovoljno šansi da se prepuste provodu i zabavi, a moguće su i strastvene veze bazirane na jakoj tjelesnoj privlačnosti. Važno je da se čuvate neželjenih posljedica i da ne očekujete previše. Pratite svoj unutarnji glas i uživajte. Zvijezde su na vašoj strani.

Zdravlje

Precjenjujete svoju snagu. Neophodan vam je praznik. Ukoliko malo ne usporite ritam, mogući problemi s ozljedama, glavom ali i sa stomakom, jetrom i krvnom slikom. Nervoza će uzeti danak.

BLIZANCI (22. 5. – 21 6)

posao

Očekuju vas brojna događanja u vašem polju imovine i obitelji. Merkur, vaša vladajuća planeta pravi okret i kreće direktnim hodom, pa ćete sada biti u prilici da ispravite pogreške koje ste napravili tijekom njegovog retrogradnog kretanja. Budući da vaš vladar govori o ulaganju energije upravo u ovo polje rezultati neće izostati. Ako ste nezaposleni, bit ćete u prilici da nađete zanimljiv posao, ali ne na duži rok. Fokusirajte se na ponude koje vam u potpunosti odgovaraju. U ovom razdoblju nećete točno znati što kako treba učiniti, ali to vam neće smetati da vrijedno radite i biti inicijator poslova koji su vezani za neke detalje. Važno vam je da posao kojim se bavite radite s ljubavlju, a ako toga nema, gubite volju. Ukoliko ste zaposleni, bit ćete u prilici da svima pokazati svoje sposobnosti. Neki ljudi iz vašeg okruženja neće na to gledati blagonaklono, pa su moguće neugodne situacije kao i konflikti na radnom mjestu. Srećom, imate potporu šefova, pa će i vaša ambicija rasti. Osobe na položaju imaće probleme sa radnicima. Ukoliko tražite posao najprije ćete ga naći u oblasti finacija, računovodstva, osiguranja, administrativne djelatnosti. Ali i estetike, medicine i poslova vezanih za socijalne ustanove.

ljubav

Naglašen je sukob između obveza i emotivnog života. Vladar sedmog polja, Jupiter u Vagi traži da se iskažete na oba polja, a da pritom budete ozbiljni što vama najmanje pogoduje. Morat ćete tražite kompromisno rješenje. Nemogućnost da postignete balans rezultirat sukobom s partnerom i mogućim prekidom. Mada zbog toga nećete previše patiti jer je na vidiku nova kombinacija. Ako idete na poslovni put šarmantna i strasna osoba ostaviće na vas snažan dojam. Moguće je, također, da doživite romas s nekim poslovnim partnerom. Oni koji su u braku učvrstit odnos kroz zajednički posao i prevazići nesporazume iz prethodnog razdoblja. Evociraće se uspomene a time i povećati šansa za zbližavanjem i bliskijim kontaktom što će prijati i jednom i drugom. Ako nemate šansu da sa svojim partnerom radite nešto zajedno, a nesporazumi su očigledni i snažni, onda je stvorite. To je najbolji način za stabiliziranje veze.

Zdravlje

Konstantna napetost vaš je najveći neprijatelj. Obratite pažnju na svoje tijelo, pazite kako sjedite, gdje i koliko spavate. Provjerite ima li tehničkog zračenja blizu vašeg kreveta. Ne pretjerujte s poslom.

RAK (22. 6. – 22. 7)

posao

Ako ne radite posao iz ljubavi, ako ne volite ono što radite došlo je vrijeme da preispitate sami sebe, inače će posao ispitati vas. Mars koji upravlja vašim poljem karijere, ulaskom u znak Jarca, vaš sedmi znak, natjerat vas da se dobro zamisliti nad pitanjem koliko ste uspješni i da li ste u stanju da održite korak sa potrebama tekućeg poslovanja. Konfuzija i nered u vašem poslovnom životu nestaće poslije 27. rujna, a kaotično stanje zamijenit novouspostavljeni red. Kriza na finasijskom planu se nastavlja kao i borba da se do novca dođe. Ukoliko vam netko nešto duguje, podsjetite ga da su rokovi za vraćanje odavno istekli. Ako vi nekome dugujete veću svotu novca, potrudite se da smanjite barem dio duga ili napraviti novi aranžman. Novac kasni, ali će ipak stići. Generalno, situacija se popravlja ali do rješenja problema stižete uz veliku muku, nakon niza kriznih dešavanja.

ljubav

U ovom razdoblju ćete zaista uživati ​​u svim blagodatima ljubavi. Ovo je vrijeme kada možete prevladati probleme, zato se potrudite učiniti sve što od vas zavisi kako biste popravili kvalitetu odnosa. Naravno, ne očekujte čuda, imajte uvijek na umu da sve što je lijepo ima kraj. Svaka veza je puna uspona i padova, ali ako se problemi rješavaju na vrijeme, može i potrajati. Ljubav, iskrenost i predanost partneru, samo su neki od faktora koji doprinose trajnosti. Već početkom razdoblja, bit ćete u prilici da se zapitate kako bi vaš odnos trebao funkcionirati. Vaš vladar polja parterstva, Saturn, zahtijeva stroge dogovore. Ako ste ženskog spola, obratite pažnju na to s kim ulazite u vezu jer ono što sada vidite samo je projekcija vaših snova i ideala. Mlade osobe mogu suočiti sa neplaniranom trudnoćom, nakon čega slijedi strah i kajanje. Oni malo stariji biće u dilemi da li je pravo vrijeme za stvaranje obitelji. Oni koji su izvanbračnim vezama biće u situaciji birati između dvije mogućnosti. Već polovicom mjeseca slijedi svođenje računa i pravljenje kompromisa.

Zdravlje

Budite vrlo, vrlo oprezni u prometu jer je to najosjetljivije područje gdje može doći i do ozljeda ekstremitata. Moguće su prehlade, upale i virusne infekcije koje mogu djelovati na srce.

LAV (23. 7. – 23. 8)

posao

Vrijeme je za svođenje računa, naročito za one koji se bave privatnim poslom. Mogući sukobi zbog kontrola, inspekcija i financija. Ako očekujete da neko uloži novac u biznis koji planirate, poželjno je da budućim partnerima blagovremeno predočite sve mogućnosti razvoja, kao i eventualna ograničenja. Jer, čak i mala pogreška u procjeni mogla bi dovesti do manjeg ili većeg gubitka. U odnosu prema poslovnim partnerima držite se pravila – što poseješ to ćeš i žeti. Provjerite knjige i knjigovođe ako ste privatnik jer zbog pogrešaka koje se nehotice mogu provući možete doći u situaciju da plaćate kazne i pokvarite odnose koji su inače dobri. Nemojte dopustiti kolegama da se previše miješaju u vaš poslove i stvari koje ih se ne tiču. Pazite što kome pričate, izbjegavajte tračanje. Početkom mjeseca mogući su problemi zbog dokumenata i pogrešno protumačenih informacija. Odličan period za one koji se bave pisanjem ili vode neke sudske procese. Novca će biti dovoljno početkom mjeseca ali biće i prilika za trošenje.

ljubav

Svaki razgovor sada se može pretvoriti u raspravu ili sukob mišljenja, pa bi bilo dobro da dobro odvagnite svoje riječi kako se kasnije ne biste kajali. Ukoliko se dogodi da u žaru rasprave kažete i nešto što ne mislite, potrudite se odmah ispraviti pogrešku. Oni koji imaju loše aspekte u natalnoj karti imaće priliku i vrijeme da konačno preurede život po svojoj želji.

Idealno je vrijeme za velike životne promjene, kao i za selidbu. Neki će stvarati obitelj, neki će iz nje otići. Kod većine mladih parova koji sada planiraju zajednički život biće protivljenja jednog od roditelja, pa su moguće svađe i sukobi. Oni koji već žive u bračnoj zajednici mogli bi imati probleme s roditeljima zbog pretjeranog uplitanja u njihov život. Učinite sve što je u vašoj moći mirno prevladate kritične situacije, a ukoliko dođe do sukoba, potražite kompromisno rješenje.

Zdravlje

Ne čekajte da se razbolite, pa da tek onda mislite o zdravlju. Na zanemarujte redovite kontrole. Kontrolirajte šećer i masnoće u krvi. Ako ste pod stresom, više boravite u prirodi i slušajte glazbu za opuštanje.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

posao

Postoji tendencija da se iscrpljujete, pogotovu ako radite posao koji ne volite. Pozitivan stav vam može pomoći da prevladate fizičku slabost i ojačate motivaciju. Ako želite biti uspješniji, usredotočite se na posao i ne dozvolite da vas bilo tko ili bilo što ometa u ostvarenju ciljeva. Ne opterećujte se nevažnim detaljima i poduzmite sve neophodne mjere koje mogu dovesti do poboljšanja uvjeta rada i bolje učinkovitosti. Sredite svoj radni prostor i napravite listu prioriteta. Ne bacajte poslove koje morate odradite. Ukoliko imate previše obveza, potražite pomoć sa strane. Izbjegavajte svađe i rasprave koje nikud ne vode, zavrnite rukave i prionite na posao. Početkom mjeseca mogući sukobi s nadređenima i kolegama. Probleme rješavajte postupno.

Financijska situacija se popravlja od 1. listopada kada se u vašem polju novca pojavljuje mlad mjesec. Nezaposleni će biti u prilici da nađu dobar posao na dulji rok.

ljubav

Nakon 22. rujna i povratka Merkura, vaš vladajuće planete u direktno kretanje, dolazi do poboljšanja na emotivnom planu. Ovo je razdoblje iskupljenja i vraćanja sebi. Dok neki pripadnici znaka samo maštaju o nemogućoj ljubavi, oni realniji koji čvrsto stoje na zemlji potrudiće se da svoje snove i ostvare. Početak narednog mjeseca biće obilježen optimizmom, velikim idealima i romantičnim snovima. Biće prilika za nova poznastva. Ako ste po prirodi nerealni sanjar, izbjegavajte virtualne veze jer će vam oduzeti mnogo vremena, ali vas neće učiniti sretnim. Moguće je da početkom listopada fatalan susret s vašom srodnom dušom doživite u prijevozu, na izletu ili cesti. Također, postoji mogućnost za nova zanimljiva poznanstva preko posla ili zahvaljujući kolegama. Budite otvoreni za nove kontakte, vjerujte u ljubav. Moguć nezaboravan flert, a možda i nešto ozbiljnije s osobom koja nije odavde.

Zdravlje

Ako se pojave bilo kakvi zdravstveni problemi, to će biti zbog nezdravih navika ili loše dijete. Svaki vid pretjerivanja u bilo čemu na zdravlje djeluje problematično.

VAGA (23. 9. – 22:10)

posao

Krajem rujna Jupiter je u vašem znaku, u sekstilu sa Saturnom koji se trenutno nalazi u Strijelcu. U isto vrijeme, Mars ulazi u znak Jarca i formira kvadrat Jupiterom, što u prijevodu znači da vas očekuje težak period. Venera, prirodni vladar kuće novca, u kadentnom položaju ukazuje na troškove. Ako namjeravate investirate novac u privatan posao, dobro izvagajte vaš financijski potencijal jer ćete imati tendenciju da trošite preko svojih mogućnosti. Zaboravite na kredite ili bilo kakve posudbu, jer ćete kasnije imati probleme oko otplate. Situacija na radnom mjestu biće mirna i harmonična. Dobri odnosi sa šefovima i suradnicima poticajno djeluju na vaš radni elan. Ako ste nezaposleni, postoji mogućnost da tijekom ovog razdoblja lako nađete posao po vašoj mjeri. Tražite ga u sferi putovanja, izvoza-uvoza, vanjske trgovine, špedicije i avio-transporta. Također je odličan period za pohađanje tečajeva i unapređenje u obrazovanju. Sve što sada naučite biće vam od velike koristi u budućnosti. Izbjegavajte prevelike troškove.

ljubav

Mars u sekstilu sa Venerom uzburkaće vaš emocije, a ako ste slobodni, pripremite se za iznenađenja. Razne kombinacije su u igri, a jedna od njih vezana je za posao ili kolege. Bilo kako bilo, svidjet će vam se netko tko će vam možda biti nedostižan zbog velike razlike u odgoju, obrazovanju ili društvenom statusu. Kako ste navikli da se stvari odvijaju onako kako ih sami organizirate, mogući su problemi već u startu, jer ćete nesigurnost skrivati ​​temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svoje volje. Pazite da takvim ponašanjem tu osobu ne otjerate od sebe prije nego bilo što počne. Budite odmjereni i ljubazni, a eventualne probleme rješavajte otvorenim razgovorom. Dobar aspekt Venere i Marsa ukazuje na mogućnost trajne, harmonične veze. Ukoliko se partner ne dopada vašim roditeljima, morat ćete balansirate i raditi kompromise. Ako ste u braku, pritisak i obveze, naročito prvoj dekadi znaka, djelovat neizdrživo. Odložite konačnu odluku o eventualnom razdvajanju.

Zdravlje

Budite oprezni u prometu, moguć je gubitak kontrole zbog šljunka na putu. Čuvajte se ozljeda i sukoba u afektu. Moguće kazne zbog nepoštivanja pravila. Nervna iscrpljenost, upale žučne vrećice, išijas.

ŠKORPION (23. 10. – 22:11)

posao

Početak mjeseca mogao bi biti prilično naporan. Mars ulazi u treće polje, ubrzava dešavanja i podiže tenzije, pa ovisno o natalnih pozicija možete različito ragovati. Puni ste energije, ali morate se potrudite da je pravilno kanalizirati. U ovakvoj situaciji to je najlakše kroz rad. Probudite se i krenite u akciju. Ako vam nešto ne ide od ruke, budite uporni. Pazite što pričate, ne ulazite u konflikte jer svaki razgovor može pretvoriti u sukob. Fokusirajte se na ono što radite ma što da je u pitanju, i rezultati će stići.

Moguće je da neki pripadnici ovog znaka budu tijekom ovog razdoblja suviše oštri, jer sve što su danima potiskivali i skrivali sada će pod utjecajem sekstila Jupitera i Saturna izbiti na vidjelo. Nažalost, ovo će se odraziti više na obitelj i dom nego u drugim područjima. Tijekom listopada i kasnije možete očekivati ​​poboljšanje financijske situacije, naročito ako se bavite trgovinom, prijevozom, sitnim zanatima ili radite u sferi komunikacija i posredovanja. Najteže će biti onima koji se bave privatnim poslom. Ukoliko ste nezaposleni ili želite promijeniti posao, novo zaposlenje tražite u sferi komisijske trgovine, osiguranja, osiguranja ili u djelatnostima vezanim za poreznu službu, posrednišva, menadžment i promet.

ljubav

Tijekom cijelog razdoblja bit će naglašena emocionalna napetost koju karakterizira nekotrolisano unutarnji bijes. Imate dojam da su vam drugi krivi za sve. Bilo bi dobro da preispitate svoje ponašanje i stavove i da dozvolite drugima da imaju svoje mišljenje. Unutar obitelji su mogući konflikti s ocem, suprugom ili nekom drugom dominatnom figurom. Postoji mogućnost gubljenja takta i reakcija u afektu. Potrudite se čak iu kritičnim situacijama spremiti samokontrolu. Ako ste u braku, teško ćete se uskladiti ako niste spremni na kompromise, a partnerova preosjetljivost vam može ići na živce. Ili predstava koju igra za javnost. Imajte na umu da su sve to samo vaš projekcije. Ako ste dugo u vezi, moguće je da se konačno odlučite za brak i proširenje obitelji. U tom slučaju, potrudite se da na vrijeme osigurajte krov nad glavom, ali nikako u zajednici sa roditeljima. Ukoliko ste sami, bit ćete u prilici da upoznate neku izuzetno intrigantnu osobu koju je sama sudbina dovela na vaš put.

Zdravlje

Mogući kašalj ili problemi s bolovima u grlu. Čuvajte se infekcija i virusnih oboljenja. Budite pažljivi u prometu, naročito prilikom noćnih vožnji.

STRIJELAC (23. 11. – 21:12)

posao

Neočekivani preokreti i nove mogućnosti za poduzetništvo i ravoj poslovnih aktivnosti daju vam nadu da je sa Jupiterovom promjenom znaka napokon nešto krenulo naprijed i u vašem životu. Ipak, ne očekujte da se situacija promijeni preko noći. Prve naznake poboljšanja osjetit ćete krajem prvog tjedna listopada.

Iskoristite šanse koje vam se nude, ali ne očekujte da će uvjeti poslovanja ostati isti. Pazite što potpisujete, tri puta pročitajte prije nego što nešto stavite svoj paraf. Polje komunikacija, informacija i kontakata sada je najugroženije. Neke stvari ćete morati ponoviti više puta prije nego što ih dovedete u red. Tijekom ovog razdoblja lako ćete uspostavljati nove kontakte i bit ćete vrlo popularni među kolegama. Početkom mjeseca financijska situacija biće nategnuta, ali uspjet ćete riješiti probleme zahvaljujući velikodušnim “donacijama” prijatelja. Sve u svemu, nema razloga za veliku zabrinutost. Ako ste nezaposleni, posao tražite u sferi rada s komjuterima, kao iu djelatnostima vezanim za estetiku, kozmetiku, dizajn, dekoraciju.

ljubav

Idealan period za romas, ljubav, ali ne i za brak. Ako ste u dugoj vezi, početkom mjeseca obradovaće vas neke lijepe vijesti vezane za budućnost i stvaranje obiteljskog gnijezda. Sa partnerom ćete se dobro slagati i praviti planove za zajednički život. Budući da vam još nije jasno gdje ćete stanovati, prilika za rješenje ovog problema pojavit neočekivano polovicom listopada i time otvoriti put ka životu udvoje. Oni koji su već u braku, mogli bi se sučeliti s pojačanom ljubomorom partnera. Svađe oko beznačajnih pitanja i želja za prevlašću unijet će tjeskobne atmosferu u dom i obitelj. Ako tako nastavite, nemojte se iznenaditi ako vas partner iznenada napusti polovicom listopada. Slobodnim pripadnicima ovog znaka predstoji nezaboravna romansa kao sa filma. Naglašene su strasti, a događanja nepredvidiva. Gdje ćete se probuditi na kraju razdoblja, nemoguće je predvidjeti. Budite oprezni, nije sve uvijek lijepo kao što se čini na početku veze.

Zdravlje

Zdravlje vam je nestabilno već duže vrijeme. Ukoliko patite od neke horonične bolesti, raspitajte se o alternativnim metodama liječenja. Pazite na prehranu, više se krećite.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

posao

Promjena radnog mjesta koja je već bila nagovještena ulaskom Jupitera u znak karijere, od početka listopada, zbog mladog Mjeseca u polju posla, dobija jasnije okvire. Neočekivani problemi se uvećavaju, a kašnjenje plaće s dugovima koji se gomilaju tjeraju vas da što prije riješite probleme i donesete važnu odluku. Ipak, nema razloga ze pretjeranu sekiraciju. Svako zlo sa sobom nosi i nešto dobro, a ukoliko ste dugo radili i pritom bili nezadovoljni, trenutne nepovoljne okolnosti će vas sada primorati da napustite posao koji vam samo stvara probleme i preuzeti sudbinu u svoje ruke. Možda poslije dugug razmišljanja odlučite pokrenuti vlastiti posao i budete sam svoj gazda.

Ako ste nezaposleni, partner vam donosi glas o slobodnom radnom mjestu. Moguće je da se radi o nekom vrlo zanimljivom projektu na nekoliko mjeseci, što vam u ovom periodu odgovara. Na novom poslu imat ćete priliku istražiti svoje mogućnosti i da otkrijete koliko ste sposobni za samostalan rad.

ljubav

Pripadnicima ovog znaka koji su u braku ljubav će uglavnom kvariti financijski problemi, kao i stresovi s posla. Kako će novac biti problem i kod jednog i kod drugog, svađe su neminovne, a uzajamna optuživanja za nesposobnost pojačat nerazumijevanje i neprijateljstvo. Srećom, situacija će se ubrzo smiriti, a serije svađa i prijetnji rastankom završavat se strastvenim pomirenjem u krevetu. U ovom razdoblju naglašen je položaj Venere u jedanestom polju, pa bi bilo dobro postaviti jasnu granicu između prijateljstva i igre zavođenja.

Ako ste slobodni, moguće je da ćete tijekom ovog razdoblja upoznati osobu o kakvoj ste maštali. Fatalni susret može dogoditi na bilo kojem mjestu. Osobe koje su u stabilnim vezama očekuje novi korak naprijed. Ipak, pričekajte s odlukom o zajedničkom životu. Povoljan period za takve promjene počinje nakon 7. listopada, kada Merkur uđe u znak Vage. Svi dogovori postignuti u prvoj polovici mjeseca lako mogu promijeniti zbog okolnosti koje nije moguće kontrolirati.

Zdravlje

Mogući su problemi s prehranom kao i tendencija dobivanja na težini. Ako ne smanjite porcije, vaša figura će se brzo zaobliti, a sa viškom kilograma idu i kardiovaskularni problemi.

VODENJAK (21. 1. – 19. 2)

posao

Nije baš pametno da se mnogo hvalite i “filozofirate” o uspjehu do početka listopada mjeseca, iako ste na neki način zaštićeni. Osoba na položaju analizirat svaki vastu gesta i znanje kojim raspolažete pa bi hvalisavost mogla skupo da vas košta.

Sve teže vam padaju razne vrste ograničenja, a temperamentno istupanje samo će vam dodatno zakomplicirati život. Bilo bi bolje da nezadovoljstvo, negodovanje i bunt kanalizirati kroz neki krativan rad. Ne brinite, ovo je samo prolazan period. Možda vam trenutno sve djeluje teško, ali ako na trenutne probleme gledate kao na nešto prolazno, lakše ćete podnijeti početak mjeseca kada sve ide naopako. Ulazak u nove poslovno-partnerske odnose se ne preporuča do kraja perioda. Prije nego što bilo što odlučite, dobro procijenite nove ponude i izvedivost novih projekata. Budite realni, ne zalijećite se. Sve važne odluke odložite za kasnije, a ovaj period iskoristite dovršiti ono što ste započeli. Napravite veliko unutarnje i vanjske pohranu. Ako radite u vojsci, proizvodnji, građevinarstvu, možete se nadate boljoj poziciji.

ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi upoznaju neku intrigantnu osobu preko posla. Ovo jest mjesec za ljubav, au svim novim vezama presudnu ulogu imat će “kemija” i nevjerojatna fizička privlačnost i borba za preuzimanje dominacije. Moguće je nerazumijevanje u verbalnoj komunikaciji, ali i savršen sklad kada se šuti. Uživajte i ne pokušavajte vezu stavite u dobro poznate kalupe. Ako ste u braku, moguće su svađe zbog djece, novca, ili zbog stalnih partnerovih provokacija. Pazite što govorite, jer biste lako mogli reći i nešto što bi vašeg partnera moglo mnogo pogoditi i da vam to nikada ne oprosti.

Ako su djeca odrasla, jedno od njih može dobiti posao, a vi odahnuti bar nakratko u vezi s troškovima koji su stalno prisutni.

Parovi koji su u dužoj vezi moraće da preispitaju vrijednosti koje zastupaju, što je važno njima osobno i što čine za dobrobit zajednice. Ako vaša veza već dugo bila u krizi, sada bi konačno mogla naći na prekretnici. Ono što se odlagalo sada dobiva jasno vidljivu formu i znat ćete što dalje.

Zdravlje

Precjenjivanje vlastitih mogućnosti vodi u bolest i živčanu iscrpljenost. Nakon napornog rada odvojite malo vremena za rekreaciju i opuštanje. Mijenjajte loše navike.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

posao

Ukoliko se bavite privatnim biznisom i već dugo jedva sastavljate kraj s krajem, vrijeme je da krenete u reorganizaciju poslovanja u skladu sa onim što vaš vladar Jupiter zahtjeva od vas. Ako nema drugog rješenja, bolje da stavite ključ u bravu i da se ne zaglibljujete još više. Zbog stalne kontrole nadređenih ali i oslabljene koncentracije, tijekom ovog razdoblja mnogi će biti na rubu “pucanja”. Pošto svaki razgovor vrlo lako može prerasti u sukob mišljenja, najbolje bi bilo da se suzdržite i ne ulazite u raspravu. U šutnji je sigurnost. Previše radite, ali i volite trošite, pa vam to daje snagu da ustrajete.

Ukoliko ste nezaposleni, pažljivo proučite sve poslovne ponude i ne uzimajte sve zdravo za gotovo. Ovaj period nije povoljan za širenje poslovnih veza i nove kontakte. Sav trud se uglavnom svodi na nesigurne dogovore. Uspjeh mogu očekivati ​​samo oni koji “prodaju maglu”, sudjeluju u prezentacijama, na aukcijama ili organiziraju razne tečajeve i radionice za usavršavanje. Sreća se smiješi i onima koji rade u industriji mode i zabave kao i umjetnicima.

ljubav

Na emotivnoj ste prekretnici bilo da ste sami, u vezi ili braku. Vaš vladar Jupiter napokon je izašao iz sedmog polja i otvorio nove mogućnosti. Iznenadit vas strasti koje se neočekivano bude, potreba da nekoga osvojite i budete osvojeni, želja da se probudite iz učmalosti i ponovno osjetite snagu ljubavi. Osoba puna samopouzdanja, magnetski privlačna, uporna i odlučna neće odustati dok vas ne osvoji. Ona je strpljiva, a vrijeme joj ide u prilog. Dajte joj šansu ako ste sami. Ako niste, može se dogoditi da iznenadna bura prodrma vaš tradicionalni sustav vrijednosti, čak i ako niste namjeravali išta mijenjate. Na raskrižju ste između starog i novog, a vrijeme će presuditi kuda ćete dalje. Osobe koje su u braku mogu se rastati ako to njihova natalna karta podržava. Moguće su selidbe i promjene mjesta boravka. U svakom slučaju polje doma i obitelji bit će na vjetrometini. Očekujte neočekivano.

Zdravlje

Vaš mozak radi velikom brzinom i stvara napetost i nervozu. Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave. Striktno poštujte prometna pravila i nigdje ne žurite. Bolje da kasnite pola sata nego pnekoliko mjeseci.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK