VIP VODENJAK: Džastin Timberlejk, zavodnik s Edipovim kompleksom

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Popularni pjevač, glumac i plesač je osvojio mnoga srca dama iz jet seta. Veliki uspjeh je ostvario na svjetskoj razini popularnosti. Ovaj zgodni mladić je multitalent, a što o njegovom životu i karijeri govore zvijezde, otkrivamo vam.

Džastin Timberlejk 31 siječnja 1981. Memfis

Rođen u znaku Vodenjaka, koja predstavlja ideje budućnosti i inovacija, s podznakom Lava koji je predodređen za tron ​​i svjetla reflektora, Džastinov je put već obilježen uspjehom.

Planeta Uran u polju doma i obitelji, ukazuje da je živio bez jednog roditelja (razvod). Također, Neptun Mjesec u istom polju govori nam da mu je majka veliki oslonac potpora u životu, kao i da je njezin utjecaj na njegov život vrlo prisutan iako ga možda ni sam nije svjestan.

Ono što se ističe po pitanju njegove karijere jeste Venera (planeta umjetnosti) koja mu je dala talent, ovdje je najviše naglašen plesački, jer se u polju javnosti izdvaja Merkur – pokret, u znaku Riba – stopala. Iz ovoga se nameće i to da ga javnost doživljava kao vječitog dečkića koji zabavlja široke javne mase. Isti Merkur u VII polju – brak, upućuje da će imati više od jednog.

Mjesec u Strijelcu ne dozvoljava da se skrasi pored jedne osobe, a obzirom da šou biznis donosi velika iskušenja, on im se ne odupire. Otuda veze s brojnim poznatim divama.

Venera u Jarcu govori da ga privlače starije žene.

Doći će razdoblje kada će se povući iz ovog svijeta, ali svoj avanturistički duh će zadržati do daljnjeg. Afere i skandali ga neće zaobilaziti, iako ga Neptun štiti da koliko-toliko sačuva svoju privatnost i učini svoj život enigmom za javno mnijenje.

Nije sve dospjelo do medija što se odnosi na njegov privatni život, tako makar zvijezde kažu, pa ako im je vjerovati …

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.