VIP STRIJELAC: Scarlett Johansson, zanosna … ili?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Precijenjena ljepotica? Da li je u svijetu glamura baš sve tako sjajno? Koliko su zvijezde bile naklonjene Scarlett i koji su aspekti išli u prilog njenoj slavi, otkrivamo vam.

Scarlett Johansson 22. 11. 1984., Nju Jork

Ova zanosna ljepotica, s bujnim poprsjem, je rođena u znaku Strijelca s istim podznakom. On joj je I podario takve atribute. Kao što je navedeno u ranijim tekstovima o fizionomiji jednog znaka, ovdje imamo tipičnog predstavnika ovog. Široko čelo, sitnije oči i veliki obrazi.

Krupna i jedra, Scarlett je u visine podiglo baš Sunce koje se nalazi na samom ascedentu. Stelijum – mnoštvo planeta u prvom polju, govori nam da je ova djevojka okrenuta samo sebi i da neće prezati ni od čega da bi postigla svoje ciljeve.

Mjesec u XII polju u Škorpionu, reći će nam da je njen emotivni život vrlo sakriven od očiju javnosti. Ista ova pozicija podgrijana od strane surovog Saturna, otkriva nam da Scarlett svoje emocije vrlo teško ispoljava. Također, može značiti da su osjećaji dolaze iz materijalnih vrijednosti.
Polje novca još jednom potvrđuje tu teoriju. Njezina Venera boravi uparavo tu u znaku Jarca. Većinom ovakva natalna karta govori o osobi koja je strogo materijalno orijentirana i u stanju učiniti mnogo toga da bi sebi osigurala financijsku dobit.
A je li iza scene baš tako zanosna, Neptun nam tu tajnu neće otkriti. To zna onaj tko se budi pored nje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.