VIP ASTRO: Kim Kardashian – slava, preljuba i razvod

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Imate li sposobnost da ni iz čega dobijete medijsku pažnju i ničim izazvano postanete dio šoubiznisa? Jesu li vas zvijezde pogledale, imate li adute i mogućnost da vinuti u svijet glamura?

KIM KARDAŠIJAN, rođena je 1980/10/21. u Los Angelesu.

Vaga s podznakom Strijelca ovoj zavodnici dala je ljepotu ali i obline kojima je Strijelac nadaren. Planeta Neptun u Strijelcu podarila joj je vrlo prodoran i mističan pogled. Mjesec u znaku Riba čini je senzualnom, ali i emotivnom. Ova kombinacija može ukazivati ​​na nekoga tko je sklon preljubima, jer kod Riba situacija nije nikada načisto. Neptun u I polju ukazuje da voli pozirati, a ovakvu poziciju je imala i legendarna Marilyn Monroe.
Jupiter u X polju obično dovodi do visokih društvenih pozicija, pa ni Kim nije ova sreća zaobišla.
Njeno polje braka je u znaku Blizanaca, što ukazuje da neće ostati na jednom. Uran sa Merkurom Uvodić u njezin bračni život turbulentne događaje. Zbog utjecaja Djevice u području karijere, nju interesuju različite stvari. Pozicija Sunca ukazuje da će joj utjecajni prijatelji otvoriti puteve ka visokim poslovnim dostignućima.
Sfera financija vrlo diskutabilna u ovom horoskopu. Moguće je da će se njezin financijski status često mijenjati. Ono što ovaj horoskop posebno izdvaja je da je polje profesije u konekciji sa poljem zadovoljstva. Kim je svoju salivena siluetu i karizmu iskoristila u svrhu promocije i postigla veliki uspjeh i ime u svijetu poznatih.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.