Venera u znak Strijelca-svoje potrebe manifestira kroz sport, putovanja, istraživanja!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Venera je ušla u znak Strijelca, sve do dvanaestog stupnja Strijelca biće peregrinirana, a nakon toga će biti u svom terminu. Kako je Venera simbol ljudske potrebe za povezivanjem i empatijom, u znaku Strijelca ona svoje potrebe manifestira kroz sport, putovanja, istraživanja.

Srelac je vatren i promjenljiv znak, pa će i ova Venera tražiti one partnere koji su energični, spremni na akciju, putovanja. U ljubavi teži slobodi i razumijevanju, ali traži promjenu. Ovakav tip Venere ne voli ustaljene obrasce ponašanja, generalno je optimistična, voli zabavljati i često izgleda mlađe nego što jest. Ako je u pitanju noćno rođenje, a Venera na stupnjeve od 1-12, onda emotivni potencijali i sposobnost osobe da voli ovise od Jupiterovog položaja, on opisuje sustav vrijednosti kojem teži Venera u Strijelcu.

Takva Venera danas pravi kvadrat ka Neptunu što može donijeti otkrivanje tajni ili prijevara koje su se ranije dogodile. Mjesec se također nalazi u opoziciji sa Saturnom pa će dati brigu i nesigurnosti, najviše Blizancima i Strijelčevima, Blizanci neka obrate pozornost na emotivne i partnerske veze i ljude s kojima ulaze u konflikt. Strelčevi neka obrate pažnju na tajne neprijatelje koje sami stvaraju zbog neadekvatnog načina izražavanja. Saturn u Strijelcu postavlja granice koje njemu odgovaraju, disciplinu koja varira od situacije do situacije i kao takav može donijeti poslovne nesuglasice.

Oporba i Saturnu i Mjesecu donosi melankoliju, nezadovoljstvo, pretjerivanja, prejedanja, ali i glavobolju, slabu koncentraciju, lošu komunikaciju, svadljivost, ogovaranje i slično, koja se za strijelca i Blizance može manifestirati na poslu, s prijateljima ili partnerima. U izvjesnom trenutku ovi znaci mogu osjetiti potrebu da traže izlaz iz problema tražeći potporu prijatelja ili u pretjeranom uživanju, trošenju novca …

Vage s druge strane mogu osjetiti olakšanje kao i podršku ženskih članova obitelji ili kolega s posla. U narednom razdoblju bit će usmjerene na društvene aktivnosti, umjetnost i putovanja ili pisanje. Riješit će poslovne probleme i sukobe s partnerima. Mogu dobiti financijsku potporu banke ili pomoć drugih ljudi i to sasvim neočekivano. Mnogi projekti započeti u ovom razdoblju donose trajnost i dobre rezultate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK