VENERA U VODOLIJI-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Položaj Venere u znaku Vodenjaka govori o osobama koje najviše vrednuju ravnopravnost u romantičnim vezama. Liberalnog, progresivnog i često originalnog duha pristupaju umjetnosti, nastojeći imaju vlastiti i jedinstven stil oblačenja, frizure, nakita. Kako je Vodenjak zračni i fiksni znak, ovim elementima se boji ispoljavanje Venere, tako da njoj postaju bitni komunikacija, društvenost, sloboda, ali i lojalnost.

Osobe s ovim položajem Venere vole partnere koji ih ne ograničavaju, prvenstveno njihova interesovanja, kao ni izbor njihovih prijatelja ili glazbeni ukus. Ljubav se ovdje pokazuje i doživljava kroz prijateljstvo i razmjenu ideja, te ideje su objektivne, nekonvencionalne i često vezane za filozofiju, filmove, poeziju, fotografiju. Ova Venera uživa u proučavanju ljudi u određenim situacijama, lako prepoznaje tuđe želje i razumije tuđe ponašanje bez ikakvih dodatnih objašnjenja.

U neharmonični ispoljavanju osobe sa ovom Venerom mogu biti jako rezervirane i hladne. Mogu biti opterećene određenim idejama, pogotovo ako su one vezane za njihovu autentičnost, originalnost ili doživljaj slobode. Iz potrebe da njihova kreativnost i talenti dođu do izražaja, mogu pretjerati i postati individualci koji ne surađuju ni s kim. Ili često svoju individualnost vide kao posebnost u odnosu na druge, što ih čini tvrdoglavim, neodgovornim i fanatičnim.

Cilj ravnoteže koju svaka Venera teži uspostaviti je negdje između originalnosti i prizemljenosti. Nije svaka različitost kreativna, niti svako pravilo bezlično. U emotivnim vezama mogu biti opterećene budućim dešavanjima i često neprisutnim u sadašnjem trenutku. Često anticipiranje događaja ih čini odvojenim od realnog života, pa mogu djelovati odsutno, a njihove zamisli vanvremenske. Ova pozicija govori o mnogo prijatelja i čestim socijalnim kontaktima, ali i usamljenosti i izolaciji.

Poznati sa Venerom u Vodenjaku: Wolfgang Amadeus Mozart, Oprah Winfrey, Bruce Willis, Jared Leto, Isaac Newton, Mel Gibson, Ashton Kutcher, Ellen De Dženeris, Nostradamus, Muhamed Ali, Janis Joplin, Nicolas Cage, Quentin Tarantino

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK