Horoskopius

VENERA U VAGI-Ima čisto srce i takt! Voli profinjene stvari, lijepu odjeću i sama je jako elegantna …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VENERA U VAGI je lijepa žena s umjetničkim talentom. Ona je dama, kulturna i ima stila. Ima čisto srce i takt. Voli profinjene stvari, lijepu odjeću i sama je jako elegantna. Ne voli vulgarnost, ni proste riječi. Izbjegava Sukova i mrzi loš okus. Ljubazna je, obzirna i jako je šarmantna. Koketna je zavodnica i opsjednuta je svojim izgledom .. Gotovo uvijek slušaju glazbu, posvećuju dosta pažnje svom izgledu i koži. Voli se priča o njenoj ljepoti. Lijepa je, savršenog tena i skladno je građena. Društvena je i omiljena je u društvu. Uvijek paze što kome pričaju i nikada se gotovo ne raspravljaju. Spremna je na kompromis. U vezi traži drugarstvo i intelektualnu stimulaciju, jer joj sama senzualnost nije dovoljna. Na javnim mjestima od muškarca zahtijeva uglađeno i pristojno ponašanje. Ona je pravnica, umjetnica, manekenka ili se bavi javnim poslovima i politikom.

RETROGRADNA VENERA U VAGI Ljubav je uzvišena. Nije sigurna što želi. Nastoji zadovoljiti druge ili ne uspostavlja veze s drugima. Sebična je i samopotvrdjuje se kroz veze. Homoseksualne veze.

MUŠKARAC Venera u VAGI inzistira na harmoniji u vezi i idealist je u ljubavi. Traži lijepu ženu koja je prava dama odmjerenog ponašanja. Od nje očekuje da otmjena i profinjena. U vezi mu je važna iskrenost i povjerenje. Ljubav mu je jako važna, tako da je rietko bez partnerice. Spreman je na kompromis u ljubavi. Mrzi nekulturne i ružne žene. Poštuje brak. On nije posebno strastan i ljubav mu nije posebno neophodna stupiti u brak i često ljubav nalazi u braku. Ima potrebu za vezom zasnovanom na jednakosti i suradnji. Često se veze sklapaju na javnom mjestu, koncertu ili izložbi. Voli koketne zavodnice.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA Venera u VAGI? Savršeno se našminkajte i obucite se elegantno. Frizura neka bude lepršava. Ponašajte se kao dama, budite profinjeni i odmjereni u ponašanju. Budite iskreni i ne “glumite”, jer će vas prozreti. Ne upadajte u rasprave sa njim i ne psujte. Pričajte o umjetnosti, izložbama, koncertima pa i poltici.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK