VENERA U STRELCU-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj položaj Venere govori o lakom i brzom zaljubljivanju, privlačenju onoga što je novo i drugačije. Ova Venera je sklona veličanju osobina drugih ljudi, bilo da je to autor knjige ili njezin partner. Dešavaće se da se toliko veže za idealnu sliku o nekoj osobi da gotovo zaboravi da netko može imati mane, a što je za Veneru u Strijelcu razočaravajuće.

Voli i poštuje osobe koje joj daju prostora i slobode za osobno izražavanje i interesovanja, u stanju je isto pružiti svom partneru, oslobođena ljubomore i sumnje. Pa ipak, može se dogoditi da osobe sa ovom Venerom privlače takve veze u kojima će baš to nedostajati, sloboda. Osobe sa Venerom u Strijelcu se lako oporavljaju od izazova u emotivnim vezama, trude se na sve u životu gledaju kao vid iskustva i da iz toga uče.

Ovdje se sve vrti oko iskustva, razvoja, obrazovanja što su glavne vrijednosti ove pozicije, tome osoba teži, to vrednuje, traži i priželjkuje u svim područjima, a osobito ljubavi. Obično liberalnih shvaćanja i opuštenog stava, ove osobe će ostati prijatelji sa svojim partnerima. Ove osobe teže biti mudre, optimistične, logične, iskrene i suština. Vole izučavanje nepoznatih kultura, povijest.

U neharmonični ispoljavanju ova Venera zna biti orijentirana samo na svoju definiciju slobode, zainteresirana za svoje slobodne vrijeme, svoje prijatelje, ali ne i partnerove. Drugi ekstrem je da može biti previše vezana za druge ljude, sve vrijeme gradeći o njima sliku kakvu želi vidjeti. Kada pogriješi ili kada posumnja da nije voljena ili poštovana, može biti vrlo arogantna, taktična i nepovjerljiva. Može biti sklona Moralisanje u kome riječi ne prate djela, niti njezina uvjerenja i sustav vrijednosti. Venera u Strijelcu živi ljubav kroz različitost. Svaki partner će biti idealan, jedinstven i na svoj način ,, srodna duša “.

Poznati sa Venerom u Strijelcu: Christina Aguilera, David Bowie, Jimmy Hendrix, Tina Turner, Winston Churchill, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Kim Basinger, Jimmy Page, Rita Ora, Deepak Chopra, Mark Twain

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK