Horoskopius

VENERA U STRELCU -Intelektualka, stalno nekud putuje, uči i istražuje …. Iskrena je i bez predrasuda ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VENERA U STRELCUje neovisna žena, koja voli slobodu i ne voli da je sputavaju. Živahna je, društvena i uvijek okružena ljudima is osmijehom na licu. Uživa u učenju i saznanjima. Ona je idealist, optimist, otvorena je i spontana. Voli hodati razgolićena po kući. Moralna je i poštena. Intelektualka, stalno nekud putuje, uči i istražuje. Iskrena je i bez predrasuda. Religiozna je i nije posesivna. Voli slobodu i kitnjastu umjetnost prenaglašenih boja i u kući joj vlada razmetljiva kraljevska atmosfera. Privlače je sportovi na otvorenom prostoru poput jahanje, skijanje i putovanja u daleka mjesta. Ona je stjuardesa, turistički vodič, maneken, sportaša, geograf, profesor, pravnica, sportski trener, visokoobrazovana je, ali može biti i striptizeta.

RETROGRADNA VENERA U STRELCU – Ima veću potrebu za slobodom nego za bliskošću. Ide od jedne do druge veze i teško uspostaviti blizak kontakt. Ovo je teška pozicija za brak. Ona je pompezna, zapostavlja ono što ima da bi stekla ono nešto nedostižno.

MUŠKARAC Venera u STRELCU voli plavuše dugih nogu, strankinje ili žene koje izgledaju egzotično. U ljubavi je izravan i otvoren. Voli žene manekenskog izgleda, inteligentne, obrazovane, slobodoumne i žene bez predrasuda. Avanturista je i upada u ljubavne afere. U vezi traži puno slobode i ne veže se duboko za partnericu, jer ima potrebu za promjenom. Teško se skrasi u jednoj vezi. Teži slobodnim ljubavnim vezama i kasno ulazi u brak. Ne krije emocije i u ljubavnoj vezi treba osjetiti duhovni i intelektualni stimulans. Njegovi odnosi su prolazni i nestalni. Ljubavne veze se često sklapaju na dalekim putovanjima, u inozemstvu, na fakultetu ili sportskim terenima.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA Venera u STRELCU? Bilo bi poželjno da ste plavuša. Obucite mini suknju ili hlačice, jer voli promatrati duge noge. Budite iskreni i otvoreni. Ako studirate pričajte o tome, o putovanjima, nametnite se svojom inteligencijom. Nemojte se odmah vezati za njega i mnogo mu telefonirati, jer će pobjeći, ostavite mu lažni osjećaj slobode. Budite veseli i nasmijani.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK