Horoskopius

VENERA U ŠKORPIJI-Posesivna je i ljubomorna, a osvetoljubiva postaje kad je izdana i prevarena …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VENERA U ŠKORPIJI je misteriozna i tajanstvena žena. Fatalno je privlačna, čak i kad nije privlačna posjeduje karizmu. Očaravajuća sugovornika i pogledom obećava “burnu” noć. Kad vodi ljubav uzima svu mušku energiju. Grijehu pristupa bez bojazni. Posesivna je i ljubomorna, a osvetoljubiva postaje kad je izdana i prevarena. Zanimaju je okultne vještine i proročki snovi. U životu joj je važan seks i novac, posebno tuđi. Naslijeđuje nakit. Vješto čuva svoje, a otkriva tuđe tajne. Rijetko se kome povjerava i ima malo ljudi koji je dobro poznaju. Mora osjećati strast u svemu što radi. Zahtjevna je, manipulativna, samovoljna i otresita. Prodorna je, zna što želi i kako to dobiti. Oblači se provokativno i seksi. Ona je hrabra žena koja se radi u policiji, vojsci, ginekolog je, kirurg, psihijatar ili se bavi sumnjivim poslovima i prostitucijom. U vezu se unosi cijela, pa može postati rob veze i može biti opsjednuta partnerom. Bez strasti se osjeća kao mrtva. Upušta se u jako strasne veze koje je iscrpljuju. Odnos u ljubavi je između ljubavi i mržnje. Njene financije i intimnost obavijeni su velom tajne. Ako loše aspektovana to je fatalna žena, koja je preokupirana je seksom i svoj seksepil koristi da stekne moć nad drugima, da dominira ili kontrolira veze.

RETROGRADNA VENERA U ŠKORPIJI se nikada se ne osjeća ispunjenom. Teško se emotivno veže za drugu osobu, jer ne dozvoljava drugima da je rane zbog iskustava iz prošlosti.

MUŠKARAC Venera u ŠKORPIJI je zavodnik, koji je ogorčen na žene. Ženu koja ga napusti ili prevari počinje mrzi i želi joj se osvetiti. Grub je, strastven i jake seksualnosti. Kad se daje to je do maksimuma, pa to traži i od partnerice. Često je bezrazložno ljubomoran. U ljubavi traži dokaze, intenzitet i posvećenost. Ide na “sve ili ništa”. Duboke i strasne emocije izražava intenzivno. Za njega žena ne mora biti lijepa, ali mora imati karizmu kojom će ga privući. Upušta se u ljubavne veze često u nekim opasnim i rizičnim situacijama. S njim su veze dramatične, a ponekad i tragične. Ako Venera u Škorpionu loše aspektovana perverzan je, bisksualan, tiranin u vezi i manipulant.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA Venera u ŠKORPIJI? Bilo bi dobro da ste crnka. Obucite seksi crnu odjeću tako istaknuti dekolte i obujete crne mrežaste čarape. Nemojte biti pasivni i pokazivati ​​vaš slabosti, jer on prezire slabost a cijeni moć. Budite misteriozni i nedokučivi i ne pričajte puno o sebi. Gledajte ga izazovno pravo u oči, kao i on vas.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK