VENERA U RIBAMA-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Venera u Ribama je zaljubljena u ljubav. Sklona je idealizaciji i koncept doživotne ljubavi je vrlo bitan za ove osobe. Ove osobe su vrlo suosjećajne, romantične, posvećene drugim ljudima, ali i kreativne, radoznale i maštovite. Iznimno cijene i poštuju male znakove pažnje, traže partnere koji su istovremeno jaki, ali i romantični.

U harmoničnom ispoljavanju ove osobe mogu biti pravi vizionari sa nesvakidašnjim talentima, poput vidovitosti, energetskog liječenja i slično. Mogu biti zainteresirani za duhovnost, vjeru, ezoteriju, reinkarnaciju, ali i alternativnu medicinu, meditaciju i akupresuru. Osobe sa Venerom u Ribama su sklone idealizaciji partnera i obično vide samo ono što bi htjele vide, s tim u vezi nekada mogu biti nerealne, pomalo odvojene od svakodnevnih životnih situacija iu svom svijetu.

U ljubavi vole oslonac i podršku, ali i veliko razumijevanje. U neharmonični ispoljavanju položaj ove Venere donosi stidljivost, zabrinutost, iluzije, fantazije, iracionalna uvjerenja u vezi s partnerom, bliskim osobama i obitelji. Osoba može bit previše fokusirana na ono što ona voli u potpunosti zanemaruje potrebe svoje obitelji. U ljubavi postaje žrtva i sklona je prebacivanju krivnje na partnere. Može djelovati pasivno, odsutna i nepraktično. Može imati izazova u emotivnim vezama, pogotovo kada je u pitanju pretjerana vezanost za partnera ili za odluke koje on donosi. Bezuvjetna ljubav može postati bezuvjetna poslušnost tuđih naređenja.

U harmoničnom smislu ovo su osobe velikih talenata, počevši od crtanja, sviranja, plesanja, pa sve do heklanja, pletenja, šivanja. Bitno je da osobe sa Venerom u Ribama imaju samo svoj prostor i vrijeme u kojem će biti posvećene sebi, a ne drugima. Ne mora svaka ljubav biti žrtva, ponajmanje ne ona prema sebi.

Poznati sa Venerom u Ribama: Mrtin Luther King, Michelle Obama, Kurt Cobain, Emma Watson, Orlando Bloom, Selin Dion, Vincent van Gogh, Victoria Beckham, John Travolta, Viktor Hugo, Johan Sebastian Bach, Edgar Allan Poe, Ronald Reagan

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK