VENERA U RAKU-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj položaj Venere, govori o osobama koje poštuju i vrednuju tradicionalne i obiteljske vrijednosti. Vole pravila, požrtvovnost i privrženost najbližima. Mogu biti pod utjecajem majke ili je majka dosta nametljiva sa svojim zahtjevima. Ova osoba neće tako lako ući u vezu, iako jeste veliki romantik, kako je u pitanju Rak, koji je prije svega emocionalan znak, osobi će donijeti kako veliku potrebu da ovisi od partnera, tako i veliki strah od vezivanja, pogotovo ako rano doživi odbijanje .

Ove osobe su kreativne, senzibilne i ekspresivne, ali tek kada steknu povjerenje i sigurnost u osobu s kojom su. Vole klasičan stil oblačenja. U odnosima s prijateljima i partnerima mogu biti skromne i nenametljive, vrlo često zaštitnički nastrojene, ali i stalno na oprezu da ih netko ne povrijedi. Neke od neharmoničnih ispoljavanja ove Venere su usmjerenost na sebe i vlastite interese, promjenjivo raspoloženje, kao i potreba za natjecanjem, zato što je znak Raka i kardinalnog modaliteta.

Ovaj spoj kardinalnog modaliteta i vodenog elementa, Veneru čini podložnom utjecajima okruženja što dalje djeluje na njena interesovanja koja se mogu smjenjivati ​​kako i njeno emotivno stanje. Mir i sreća osobe sa Venerom u Raku ovise od toga koliko dobro može kontrolirati emocije i bliskost s drugima. S tim u vezi, na vječitoj klackalici između potpunog predavanja i potpunog odbijanja drage osobe, postaje nerazumljiva i samoj sebi.

Venera je pod utjecajem Mjeseca, pa ova osoba može imati izazova s ​​trbuhom, prsima, u obitelji, najviše sa ženskim članovima, majkom, sestrama. Kreativna je, uvijek spremna da sasluša i podrži. Sa druge strane događat se da pretjerano brine, da ne završi stvari do kraja, jer se boji kako će se to svidjeti drugima, da podcjenjuje vlastite potencijale, stalno se boreći sa sobom, svojim promjenama raspoloženja i stidljivošću.

Poznati sa Venerom u Raku: Angelina Jolie, Donald Trump, Natali Portman, Cameron Diaz, Arnold Schwarzenegger, Jung, Edward Norton, Clint Eastwood, Rafael Nadal, Nikola Tesla, Lenny Kravitz, Ernest Hemingway

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK