VENERA U OVNU-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj položaj Venere govori o osobi koja voli aktivnost i kretanje, vrednuje poduzetnost, hrabrost i upornost. Privlače je nove i drugačije stvari, nešto što mora osvajati. Zna da bude nestrpljiva i previše ponosna kada je ljubav u pitanju. Teži biti neovisna od partnera, iako će isto očekivati ​​od njega, ne dozvoljava previše slobode i zna biti ljubomorna i vrlo eksplozivna. Osjetljiva je na pravdu i provodi vrlo izravno, agresivno i često brzopleto, ne uviđajući posljedice. Djeluje brzopleto i nepromišljeno, jer kako je Venera u Marsovom znaku, akcija se planira i ispoljava gotovo istog trenutka.

Neharmonično ispoljavanje ove Venere se manifestira kroz sebičnost, manjak objektivnosti i često nametanje osobnih interesa drugim ljudima. Ispoljavanje identiteta kroz društvene aktivnosti joj je vrlo bitan, pa uvijek traži načine na koje bi mogla ostaviti dojam na druge. Ove osobe poštuju i vole slobodu, raznolikost i originalnost, cijene iskrenost i otvorenost. Venera u Ovnu voli nagle i impulzivne stvari, očekuje od partnera da bude takav, zaštitnički i jak, mada će često sama poduzimati i organizirati stvari bolje nego muškarac.

U ljubavi vrednuje autentičnost, požrtvovnost i podršku partnera za aktivnosti kojima se bavi. Zna da bude ili previše komunikativna ili šutljiva. Najbolje puni energiju kada je sama. Teško joj je pokazati da je slaba i da nije u pravu, često očekivajući u vezi biti, i ravnopravna s muškarcem i vođa. Ova Venera zna biti vrlo srčana, ali isto tako strastvena i neumorna. Vrednuje i cijeni svoje prijatelje i smatra uspjehom, ako su i oni uspjeli zajedno s njom.

Poznati sa Venerom u Ovnu: Merlin Morno, George Clooney, Albert Einstein, Rijana, Lejdi Gaga, Shakira, Jennifer Aniston, Elizabeth Taylor, Jack Nicholson, Bob Marley, Sigmund Freud, Sarah Jessica Parker

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK