Horoskopius

VENERA U OVNU-Borbena je i hrabro se suočava s problemima u životu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VENERA U OVNU je samostalna, energična i neovisna žena. Ona nije krhka, ni nježna žena, već pomalo samovoljna, neukrotiva i prkosna. Borbena je i hrabro se suočava s problemima u životu. Nije sramežljiva, ona muškarce izaziva iu stanju je sama priđe muškarcu, čak može biti nasrtljiva i “juriti” momke. Nije ovisna od muškaraca i ne prihvaća tradicionalnu ulogu žene u obitelji, niti se pokorava muškarcu. Sebična je i drži do svog izgleda. Mora biti prva i najbolja. Povremeno ima izljeve bijesa i zna biti gruba. To je “žena ratnica”, koja traži jakog muškarca, koji joj može parirati. “Skuplja trofeje” muškaraca.

RETROGRADNA VENERA U OVNU je zatvorena, sramežljiva žena i nesamopouzdana žena. Ona vodi računa što drugi o njoj misle. Ako loše aspektovana onda je to arogantna, narcisoidna i sebična žena.

Mušakaraca SA Veneru u Ovnu voli izazov i uzbuđenja. Ne voli da ga partnerica gnjavi i neprestano mu telefonira. Osjećaji izražava otvoreno. Ako mu se neka žena dopadne izravno joj da do znanja. Lako se zaljubi, a još brže odljubi, čim prođe izazov osvajanja. Žena ga prvo privuče fizičkim igleda. Flertuje i brzo sklapa nove veze s puno strasti koje kratko traju. Uzbuđuju ga žene koje se bave sportom ili nose uniformu na poslu. U glavi mu je uvijek žena i to mlađa. Ne podnosi žene koje sjede u kući i štrikaju, jer ga može ga zadržati samo dinamična žena.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA Veneru u Ovnu? Obojite kosu u crveno ili riđe. Nosite kratku kosu ili ako već ne želite se šišate nosite ukosnice u kosi ili rep. Izazovno i erotično se obucite, ako to nije vaš stil onda obucite se sportski. Voli vitke žene. Nosite upadljive tenisice umjesto štikli. Ponašajte se kao neovisna žena da nema osjećaj da ga “lovite”. Pričajte o sportu to će ga oboriti s nogu. Ne glumite nježnu dušicu zaljubljenog pogleda, već se ponašajte kao neovisna žena izravnog pogleda i govora. Vaša grubost za njega je izazov da vas ukroti. Nemojte biti ponizni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK