VENERA U JARCU-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj položaj Venere obično govori o neiskazanim emocijama, o visokim očekivanjima od ljubavnih partnera, o traganju za sigurnošću. Osobe s ovim položajem Venere mogu biti izuzetno nesigurne u sebe, bilo da je u pitanju njihov izgled ili ljubav partnera. Često, zbog straha i sumnje imaju problem da se opuste i vjeruju partneru.

Dešavaće im se da kasnije ulaze u vezu ili brak ili da to bude sa starijim partnerom. Osobe sa Venerom u Jarcu drže do statusa i ugleda, vrlo rijetko javno iskazuju emocije. Vole kada su angažirane i organizirane, cijene karijeru, ambiciju, rad i disciplinu. Vjeruju u jasnu strukturu i pravila, u ljubavi ih obično same postavljaju sa zahtjevom da to partner poštuje. Ne vole razočaranja i uvijek gledaju predvidjeti moguće ishode stvari u nekom odnosu, zato ih drugi mogu vidjeti kao konzervativne i nefleksibilne ljude.

Mogu ih interesovati stari filmovi ili dokumentarci. Kada je moda u pitanju preferiraju klasični ili sportski stil oblačenja. S godinama mogu izgledati mlađe i opuštenije. Saturn je vladar Jarca i njegov utjecaj je primjetan na ljubavni život ovih osoba. Vrlo rano mogu iskusiti odbačenost ili razočaranje u ljubavi, kao i potrebu za kontrolom partnera. S godinama ove tendencije jenjavaju. Osobe sa Venerom u Jarcu su prije svega odgovorne, zrele i pouzdane u odnosima s drugima. Ove osobe traže stabilne i jake partnere, umeju da podržavaju njihovu karijeru i razvoj, sve dok se ne kosi s osobnim. Cijene zalaganje, praktičnost i pažljivost.

Oduševljavaju se lijepim i praktičnim stvarima. Ovo su natjecateljski tipovi osoba, najviše se natječu sa sobom. Ovo su osobe koje obnavljaju modu, one vraćaju na scenu ono što se prije nosilo, bakin / dekin kaput ili čizme na primjer. Ponose se godinama i svojim iskustvom. Harmoniju postižu kroz pravilan način života i kroz samokontrolu.

Poznati sa Venerom u Jarcu: Britni Spirs, Brad Pitt, Elvis Presley, Džastin Timberlejk, Robbie Williams, Jim Carrey, Bjork, James Dean, Cindy Crawford, Michael Jordan, Alicia Keys, Bradley Cooper, Christian Bale, Ludwig van Beethoven, Anthony Hopkins

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK